30 gagasan kado Christmas barudak tech-savvy

30 Christmas gift ideas for tech-savvy children

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “30 gagasan kado Christmas barudak tech-savvy” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com dina Kemis 26th November 2015 07.00 UTC

Pikeun kolot néangan hadiah barudak maranéhanana jauh ti hirup online, aya nyatu tangible, inventive, produk fisik atikan jeung / atawa entertaining kaluar aya barudak tech-savvy tina 2015.

Naha anjeun indungna a, carer, relatif atawa kulawarga babaturan - jeung naon range harga Anjeun - Anjeun keur manja for pilihan lamun datang ka presents patali tech taun ieu. Di dieu aya sababaraha conto pangalusna.

Amazon Seuneu Kids Edition HD
Amazon Seuneu Kids Edition HD

1. Amazon Seuneu HD Kids Edition Tablet (£ 100)

Lamun barudak Anjeun terus nyoba pikeun meunangkeun leungeun maranéhna dina tablet Anjeun, meureun make rasa meuli eta sorangan - jeung aturan cocog ngeunaan sabaraha maranéhanana maké éta, tangtosna. tablet anak-fokus Amazon sacara aya alusna patut katingal a. Pikeun £ 100 anjeun meunang hiji alat nippy jeung kasus rubberised chunky pikeun nangtayungan ti tetes - jeung Seuneu Amazon pikeun Kids Unlimited £ 3.99-a-bulan langganan bundling aktip, buku sareng kaulinan.

review pinuh ku Seuneu HD Kids Edition

Coding keur Beginners Maké scratch.
Coding keur Beginners Maké scratch.

2. Coding keur Beginners Maké scratch (£ 13)

Usborne geus medarkeun buku barudak ngeunaan programming saprak 1970-an ahir, jeung release anak panganyarna fits rapih kana nu warisan rupa. Buku museurkeun kana scratch, lingkungan programming nu visual nu bakal dipake dina jumlah ngembang sakola British pikeun ngawanohkeun kids ka coding. Ieu hiji bubuka diaksés, leumpang barudak ngaliwatan dasar saméméh meunang eta dimimitian dina sababaraha fun proyék pikeun manteng kaahlian maranéhanana.

tatanyaan: Usborne sacara Lisa Watts dina ngajarkeun barudak kode

Minecraft gaul-Motion Movie Creator.
Minecraft gaul-Motion Movie Creator.

3. Minecraft gaul-Motion Movie Creator animasi Studio (£ 30)

Jutaan barudak sunda diputer Minecraft, kitu ogé ningali video online nu dijieun ngagunakeun ku YouTubers kawas Stampy jeung The Diamond Minecart. alat ti Mattel boga tujuan pikeun ngahurungkeun kids kana storytellers blocky di katuhu sorangan, sanajan. Ieu susunan prop jeung karakter mini-inohong anu bisa disusun, tuluy pindah ka nyieun film eureun-gerak ngagunakeun (bebas) app pendamping pikeun Android atawa ios.

Haynes Ngawangun V8 Engine anjeun sorangan
Haynes Ngawangun V8 Engine anjeun sorangan.

4. Haynes Ngawangun V8 Engine anjeun sorangan (£ 40)

Sabaraha kolot modern ngarasa sabenerna di imah lamun peering kana jeroan mobil maranéhanana? Sugan éta waktu ka ngalatih nepi barudak urang. alat ti pausahaan balik manual mobil kawentar nyaeta engine bensin V8 pinuh fungsi, nu barudak bisa ngawangun ti scratch. Kedip-kedip plugs narik jeung sora kacatet ti hal nyata anu kaasup.

Nu luar biasa Intergalactic Lalampahanna Home
Nu luar biasa Intergalactic Lalampahanna Home.

5. Nu luar biasa Intergalactic Lalampahanna Home (£ 20)

Ieu teu gadget a: salaku sajauh barudak Anjeun patali, éta ngan buku citak. Tapi téknologi téh balik layar. kahiji, sabab urang pribadi ngaran anak Anjeun, di handap ieu dina ti penerbit Kalah buku kahiji My Name sacara Nu Little Boy / Girl Anu Kalah-Na / Ngaran Her. tapi Bréh, sabab alamat Anjeun dipaké pikeun nyieun kaca final peta satelit imah Anjeun sorangan. Lalajo rahang barudak Anjeun leupaskeun basa aranjeunna nyadar.

tatanyaan: Leungit Ngaran My ngabejaan a $ 9m waragad dongéng

Sam Science Museum manggih Kit
Sam Science Museum manggih Kit.

6. Sam Science Museum manggih Kit (£ 100)

Mikro-éléktronika bisa nyieun comeback di sajumlah sakola, tapi meunang leungeun-on jeung hardware masih bisa intimidating pikeun barudak. Nu Science Museum urang manggih Kit boga tujuan pikeun nyieun eta leuwih diaksés, jeung kotak sensor jeung buzzers anu bisa disambungkeun nirkabel jeung dikawasa via aplikasi pendamping. lima proyék, ti ngirim kode Morse ka diputer mesin kendang, anu kaasup.

Kit PlayOsmo Starter
Kit PlayOsmo Starter.

7. Kit PlayOsmo Starter (£ 70)

Osmo ieu hiji aksesori iPad aimed di 5-13 taun olds, jeung basa nu tablet nangtung di, jeung eunteung nu nempel ka luhur -na pikeun ngahurungkeun tabel Anjeun jadi "widang maen". Nu hartina barudak bisa nempatkeun jumlah atawa surat Kotak disadiakeun, buah teka kai atawa gambar sorangan di hareup iPad ulin learning jeung kreativitas kaulinan Osmo sacara. Cai mibanda kavling potensi ékspansi hareup.

Kids booming
Kids booming.

8. Booming Kids Coloud headphone (£ 25)

Lamun barudak Anjeun blasting Justin Bieber, Hiji arah atawa Lawu tina runtah Taylor Swift di anjeun, ieu warni leuwih-ceuli headphone bisa jadi ngan hal ngajaga Christmas Anjeun damai. Maranéhanana geus cahaya tapi ngarasa kawas maranéhanana bisa nyokot battering a, jeung fitur paling pikaresepeun for jeung kolot bisa jadi kontrol volume diwangun-di nu nyandak Anjeun pikeun ngawates kumaha nyaring barudak Anjeun muterkeun musik maranéhanana.

Dunya Galau: A New Pahlawan
Dunya Galau: A New Pahlawan.

9. Dunya Galau: A New Pahlawan (£ 7)

Teu sapotong téknologi, tapi rada novel a dumasar kana game mobile: Kapikiran Dunya sajarah-themed Candy ngeunaan Galau, nu kawas pausahaan sarua sacara Moshi monster, geus ngaluncurkeun tuan rumah dagangan dina waktu keur Christmas 2015. Jadi bisa kaulinan mobile bener ajak barudak pikeun maca? Dumasar enjoyment dua putra mah 'A New Pahlawan, nuhun. Ieu hiji dongéng ngalakonan ngeunaan sababaraha karakter kenop kaulinan sacara, nu karasaeun kawas carita ditangtoskeun tinimbang hiji ipis promosi spin-off.

tatanyaan: Kapikiran ceramah Candy Dunya Galau

Tiggly Kecap
Tiggly Kecap.

10. Tiggly Kecap (£ 25)

tablet aksésori séjén, waktu ieu pikeun barudak ngora - jeung gawé bareng tablet Android ogé iPads. Naon anjeun meunang keur anjeun 25 quid nyaeta susunan aksara fisik - lima vokal - nu diakuan ku aktip Tiggly urang lamun disimpen dina layar rampa tablet. Maranéhanana aktip - Tiggly Doctor, Tiggly Story ker, Tiggly kapal selam jeung anyar wijen Street Pallawa Dapur Reading - bébas, ngagunakeun hurup pikeun mantuan barudak latihan phonics, ngarengsekeun masalah jeung kecap kaahlian wangunan, antara séjén.

Stargazer Lottie
Stargazer Lottie.

11. Stargazer Lottie (£ 20)

Méré "pinter" Barbie boneka a miss dina grounds privasi? Stargazer Lottie bisa jadi alternatif metot. karakter mangrupakeun astronom jeung teleskop nya sorangan jeung pakean suitably-haneut keur peuting-time stargazing. Naon deui, maker nya geus digawé jeung Badan Spasi Éropa, nu geus dibuka a website pendamping ka ajak barudak pikeun manggihan nu langkung seueur ngeunaan langit di luhur.

Marbotic Smart Sastra
Marbotic Smart Sastra.

12. Marbotic Smart Sastra (£ 50)

aksara More dirancang pikeun dipaké jeung tablet hiji - iPad ngan dina kasus ieu, pikeun ayeuna - jeung Marbotic supplying patut hiji sakabéh aksara ngeunaan hurup kai layar rampa-recognizable. Dimimitian hirup salaku proyék crowdfunding Kickstarter, nu Smart Hurup bakal boga dua aktip pendamping basa aranjeunna indit diobral dina awal Désémber - Alphamonster jeung Vocabubble - jeung leuwih handap dina 2016. A pulas modern rapih dina puzzles kai-surat.

Toél Board Starter Kit
Toél Board Starter Kit.

13. Toél Board Starter Kit (£ 95)

More mikro-éléktronika jeung alat ieu, nu blends kawat jeung klip buaya jeung papercraft tradisional - stiker, cutouts jeung stencils anu kaasup kotak. inti nyaéta sabenerna Board Toel: an komputer Arduino jeung 12 éléktroda, anu bisa disambungkeun maké "cet listrik" - cet conductive anu bisa dicét asup pikeun bahan séjénna pikeun ngahurungkeun kana sensor. Tilu proyék nu ngusulkeun dina kotak, jeung leuwih inspirasi dina website resmi.

Hello Ruby: Adventures di Coding
Hello Ruby: Adventures di Coding.

14. Hello Ruby: Adventures di Coding (£ 11)

Aimed di budak lalaki jeung katresna sapuk, Hello Ruby nyaeta gagasan poko tina developer Finlandia Linda Liukas, saha diangkat $ 380k dina Kickstarter dina 2014 ka crowdfund buku nya ngajarkeun Chairil Anwar program ka barudak. Ruby nyaéta béntang buku, nu satengah carita satengah kagiatan patali coding. Tinimbang ngajarkeun basa husus, eta museurkeun kana pamikiran komputer: megatkeun turun tugas kana léngkah, spotting pola jeung leuwih.

tatanyaan: Linda Liukas dina inspirasi pikeun Hello Ruby

Mahluk Toca Paper
Mahluk Toca Paper.

15. Mahluk Toca Paper (£ 20)

Toca Boca nyaéta salah sahiji anu pang inventive, pamekar app barudak kreatif di dunya, jeung karakter animasi anak quirky sanggeus delighted jutaan kids dina taun anyar. Mahluk Toca Paper teu an app, sanajan: éta hiji "muter set" bagian critter warni dijieun tina kartu, nu barudak bisa slot babarengan kitu maranehna kawas make aksara sorangan.

tatanyaan: rencana Toca Boca pikeun meunangkeun kana video online

Printer Da Vinci Junior 3D
Printer Da Vinci Junior 3D.

16. Printer Da Vinci Junior 3D (£ 300)

Alright, 3printer D bisa jadi teu di luhur daptar Christmas presents pikeun kalolobaan kolot - sumawona dina budgets maranéhanana - tapi keur jelema wanting mungkinkeun barudak maranéhanana leupas dina teknologi nyanghareupan panongton, nu Da Vinci JR sia a try. Eta janji pikeun nyingkahan ngilu calibration model nu leuwih kompleks, sarta ngabogaan masarakat online sorangan pikeun barudak pikeun manggihan desain 3D metot pikeun nyitak.

Kano Kit
Kano Kit.

17. Kano Kit (£ 90)

ngamimitian British Kano nyaéta pausahaan sejen nyoba pikeun meunangkeun komputer barudak - jeung dina kasus ieu, maranehna ngawangun komputer sorangan. alat anak dumasar kana panganyarna komputer buah prambus Pi, augmented jeung keyboard oranyeu caang jeung software meunang barudak nyieun musik, programming komo fiddling ngeunaan jeung Minecraft. ogé anyar: a £ 110 "layar alat" barudak ngawangun pintonan portabel sorangan.

Tingalian: naon éta kawas nyieun komputer Kano jeung kids Anjeun

ee Robin
ee Robin.

18. tablet ee Robin (£ 30 + kontrak bulanan)

Alternatif pikeun Amazon sacara Seuneu HD Kids Edition (atawa lulus-on iPads) nyaeta operator ee mobile urang Robin, nu diwangun dina Oktober. Ieu hiji tablet Android anu asalna preloaded jeung aktip, kaulinan jeung e-buku, ogé aksés Luncat ka nu (alus teuing) service Hopster, nu bundles ngalirkeun TV nembongkeun jeung mini-kaulinan atikan. kadali parental jeung sistem web nyaring ogé kaasup.

Stampy sacara Book Denok
Stampy sacara Book Denok.

19. Stampy sacara Book Denok (£ 8)

Upami Anjeun gaduh anak anu cinta Minecraft jeung YouTube, you’ll already know all about Stampy – aka British YouTuber Joseph Garrett. Having attracted more than 6.6 million subscribers to his channel, this year he launched his first book with publisher Egmont. It’s a mixture of cartoons, quizzes, facts about Stampy and his friends, and activity ideas – plus a cake recipe – with plenty of references for his young fans to spot. More than just a cash-in annual.

tatanyaan: from Minecraft to books, what Stampy did next

Dot and Dash
Dot and Dash.

20. Dot and Dash coding robots (£130)

More coding for kids – a big theme in 2015 – except this time there’s a pair of rotund robots to help. Dot is the stationary one on the right that looks like a webcam, while Dash is its larger companion, capable of rolling around the room. Both are controlled by stringing together blocks of code in their companion apps, which aim to teach children first programming skills.

Can programmable robots Dot and Dash teach your kids to code?

Techair Universal Tablet Case for Kids.
Techair Universal Tablet Case for Kids.

21. Techair Universal Tablet Case for Kids (£ 25)

Whatever tablet your children are using – well, as long as it’s a 10.1-inch one, although a seven-inch version is also available – this case is one of the best ideas for protecting it. Not just because it’ll save you from dreaded screen-crack if the device is dropped on the floor. The selling point here is that the outside of the case is wipe-clean, with washable pens provided for children to scribble their own doodles on the case and colour them in.

buah prambus Pi 2 Model B
buah prambus Pi 2 Model B.

22. buah prambus Pi 2 Model B (£26)

The main appeal of the Kano computer is that it makes the Raspberry Pi a bit more accessible to children. But if they (or you) are more confident, you may want to go straight to the raw materials and buy the latest Pi computer board. It’s six times faster than the previous model, and capable of supporting the Windows 10 operating system if Linux isn’t your thing. You’ll need to buy other devices like a screen and keyboard, but putting a Pi-based system together from scratch can be a really fun joint project.

Minecraft Gameband
Gameband.

23. Gameband (£65)

One more gift for Minecraft-mad children: this is for those who are playing Mojang’s game on a desktop computer rather than a console or mobile device. Gameband is a wearable band that, when plugged in via USB, backs up children’s Minecraft worlds, so they can take them to play at friends’ houses. A few worlds come preloaded, and the device also works as a pixellated watch – complete with software to customise its display.

DIY Electric Dough Kit
DIY Electric Dough Kit.

24. DIY Electro Dough Kit (£15)

In truth, any product on the marvellous Technology Will Save Us website is worth your consideration for Christmas gifting. But it’s the DIY Electro Dough Kit that may be most enticing: it’s a collection of lights, switches and buzzers designed to be squashed into Play-Doh (or dough that you’ve made with your children at home) to create colourful – and squidgy – electronic circuits. The website offers plenty of ideas for what to make, if inspiration is lacking.

Meccano Meccanoid G15 KS Robot.
Meccano Meccanoid G15 KS Robot.

25. Meccano Meccanoid G15 KS Robot (£170)

nuhun, it’s expensive. nuhun, building it will likely suck up your entire Christmas morning at least – it has more than 1,100 pieces. But Meccano’s humanoid(ish) robot is up there with Lego’s Mindstorms EV3 bot as a brilliant way into robotics for young makers. As with other devices in this roundup, there’s a companion app to control the G15, although children can also teach it through speech and movement.

Night Zookeeper and the Spying Giraffes
Night Zookeeper and the Spying Giraffes.

26. Night Zookeeper and the Spying Giraffes (£ 7)

Another traditonal print book, tapi deui, this was spawned by a digital world. Dina hal ieu, it’s Night Zookeeper, the online community where children dream up and draw their own magical animals, while reading (and creating) stories and playing a game to defend their zoo. Now there’s book to expand on the world and its creatures, complete with spying giraffes and a time-travelling elephant. This was one of the first books that I caught my (previously reluctant-reader) six year-old son reading by himself after lights-out – high praise indeed.

tatanyaan: Night Zookeeper offers kids a new way to create and play

Ozobot Bit
Ozobot Bit.

27. Ozobot Bit (£ 50)

Forget humanoids: this pocket-sized robot is more reminiscent of an old-school Apple iMac mouse. It packs plenty of smarts though: children “program” the device by drawing lines and blocks of colour on paper, which are translated into commands by its OxoBlockly programming tool. The Ozobot companion apps for Android and iOS will teach children how to get the most out of the robot.

Tube Heroes DanTDM.
Tube Heroes DanTDM.

28. Tube Heroes DanTDM Hero Pack (£15)

How can action figures have a tech angle? When they’re based on famous YouTubers, tangtosna. British gamer Daniel “The Diamond Minecart” Middleton has one of the most popular channels in the world in 2015 thanks to his Minecraft adventures. He was also one of the first stars to be turned into a “Tube Heroes” action figure, complete with his wolf Grim. Others in the series include CaptainSparklez, Sky and Tobuscus – all familiar names to young Minecraft fans.

Analysis: The Diamond Minecart becomes most popular YouTuber

Ravensburger Science X Electronics and Circuitry
Ravensburger Science X Electronics and Circuitry

29. Ravensburger Science X Electronics and Circuitry (£ 30)

More micro-electronics, in a well thought out box of tricks that aims to get children hands-on with transistors, resistors, capacitors and wires. The focus is on kids building their own projects, from lights and alarms to a loudspeaker for their music. There are eight projects in all, but plenty of inspiration for further experiments after they’ve been completed.

I Spy With My Little Eye: Things That Spy On Me
I Spy With My Little Eye: Things That Spy On Me.

30. I Spy With My Little Eye: Things That Spy on Me (£0.01)

One for slightly older kids. It may seem cheap and somewhat churlish to give your children a present that cost you a penny and may induce paranoia. But they have to learn sometime (about reasons for paranoia, not about your cheapness and churlishness – although that too). This book from tech firm Hide My Ass “details 27 internet-connected household products and appliances that could be hacked into or used to spy on people without their knowledge”. Happy Christmas

That’s 30 ideas for your Christmas gifting, but what have we missed? The comments section is open for your suggestions of tech-related presents for children.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010