28 Mangpaat hebat pisan OF Mosambi (Sugary Jeruk Nipis dahareun) pikeun Kulit, Rambut Jeung wellness

28 Fantastic Benefits Of Mosambi (Sugary food Lime) For Skin, Hair And Wellness
28 Endah pisan Mangpaat Of Mosambi (Sweet Jeruk Nipis) pikeun Kulit, Rambut Jeung Kaséhatan (via http://www.stylecraze.com)

Mosambi nyaeta buah jeruk kapanggih lolobana di Asia kidul-wétan. Ieu tutuwuhan leutik bisa ngahontal nepi ka 25 suku di jangkungna. tutuwuhan Mosambi tega buah jeruk héjo leutik bentuk oval buleud, nu robah warna ka warna konéng dina ripening. tangkal ieu tumuwuh gampang di tropis jeung ...

Enhanced by Zemanta