15 Lucu Hirup Nu Anjeun bisa Tipe Kana Google

15 Funny Things That You Can Type Into Google

Ti nyieun panyungsi anjeun lampahkeun 'laras roll' pikeun diputer kaulinan gancang tina breakout jeung hasil teangan Anjeun, Google pinuh ku quirky endog Easter saeutik


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “15 hal fun pikeun ngetik kana Google” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Kemis 21 Januari 2016 10.06 UTC

endog Easter Google - Gambar saeutik lucu, program atawa widget - anu legendaris, tapi loba di antarana tempatna dormant, ngan nungguan pamaké pikeun ngetik kecap magic kana kotak search.

Dupi maranehna palinter? sababaraha nu. Dupi maranehna dipake? Paling henteu. Tapi maranéhanana geus sadaya a selingan wilujeng sumping ti gawe. Maranéhanana sadaya digawé di Chrome dina desktop, paling karya on mobile teuing, jeung sababaraha di antarana ogé digawé di panyungsi séjén. ngaraosan. .

laras roll

Ngagulitik.

Hiji oldie tapi goodie a. Ngetik boh "lampahkeun laras roll" atawa "z atawa r dua kali" bakal nyieun Google kaca search roll flip 360 tingkat. kunaon? Pikeun fun tangtu. Boh frasa aya rujukan ka béntang Fox, nu anjeun geus pencét Z atawa Urang Sunda tombol dua kali ka gulung bajoang Anjeun kenca atawa ka katuhu.

cara ngadengdekkeun

Dengdekkeun
sudut Google off. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Ngetik "askew" kana Google susunan sakabeh kaca off di sudut tilted. "Dengdekkeun" ogé dipaké pikeun digawe, tapi kuring teu bisa meunangkeun eta ngalakukeun nanaon di uji mah.

Star Wars téks

Google dina gaya Star Wars
Google ngorondang. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Dupi anjeun kantos hayang hasil teangan Google Anjeun pikeun ngagulung ka handap kaca mimicking nu Wars Star muka téks? teu, abdi ogé henteu, tapi anjeun bisa ku ngetik "geus lila pisan di galaksi a jauh, jauh pisan".

blinking

ngacieupan
Blinks ngacieupan sakuliah milarian sakotéap. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Ngetik dina "<ngacieupan>"Maluruh Google pikeun sakotéap terus ngajadikeun unggal conto tina sakotéap kecap dina hasil ... sakotéap. Yep.

Google kawas éta 1998

Google dina 1998
Naon Google kokotéténgan kawas lamun kahiji dibuka. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Ulah anjeun inget naon Google kokotéténgan kawas lamun kahiji lurched onto web kabuka di 1998? estetika ieu sarua, tapi web 2016 nyaéta cukup sababaraha leaps maju dina rarancang leuwih ahir 1990-an web. Ngetik "google dina 1998" pikeun mintonkeun naon search engine munggaran kawas jeung ngalaksanakeun maluruh kawas anjeun geus saukur leungit 18 taun.

Zerg gawena!

Zerg gawena
Old-gaya Google naughts rushing. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Bosen di karya jeung hijina hal anjeun miboga aksés ka anu Google? Ngetik "buru zerg" kana kotak search, pencét énter jeung nyiapkeun ka frantically klik dina surge of saeutik Google "o" s sabab nyobian dahar kaca Anjeun. Zerg gawena ieu taktik padamelan ku pamaén Zerg dina 1998 strategi game StarCraft, nu aub dina ngirim ratusan murah, unit-tingkat low ka overwhelm hiji lawan.

Nyebar

Nyebar
Breakout katuhu dina pilarian gambar. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Bata megatkeun di anak pangalusna. Ngetik "Atari breakout" kana search image Google pikeun ngamimitian nepi an game dadakan tina bata hasil teangan gambar.

Game Conway ngeunaan Kahirupan

Game of Life
A titik gancang tina Game of Life di sisi-leungeun katuhu. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

matematikawan British John Horton Conway devised nu Game of Life salaku automation sélular, mana pamaén susunan parameter awal terus jam tangan saperti évolusi nyokot leuwih. Ngetik "game kosta ngeunaan kahirupan" kana Google jeung nganiaya nuliskeun spawns vérsi leutik simulasi dina browser.

Super Juhari naros

Super Juhari naros
Ngumpulkeun koin maranéhanana! Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

A search umum, tapi teu nyaho yen kotak Patarosan nu flashes di handap gambar asli 1985 game nyaeta actionable? Ngetik "super mario naros" kana kotak search, pencét énter jeung klik kotak kedip-kedip nyieun koin iconic ngumpulkeun ring chime kaluar, lamun Mario Teguh dirina geus klik baé kotak.

Flip koin a

Flip koin a
Flip koin a. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Urang geus sadaya geus aya di contactless beuki urang, masarakat cashless. Anjeun kudu mutuskeun hiji hal jeung anjeun bisa kalayan gampang teu boga koin gunana. Google ka nyalametkeun nu. Ngetik "flip hiji koin", lamun dipercanten Google teu bisa bias, tangtosna.

Gulung hiji paeh

Gulung hiji paeh
Gulung hiji paeh. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Sugan anjeun kudu hal bit leuwih maju ti koin a, tapi anjeun teu boga dadu nu mana wae pikeun leungeun. Milarian pikeun "gulung hiji paeh" jeung Google baris ngalakonan eta kanggo Anjeun.

jumlah Bacon

jumlah Bacon
Naon jumlah Bacon Anjeun? Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Jumlah Bacon atawa tingkat Kevin Bacon nu jumlah tutumbu antara sorangan atawa jalma kawentar jeung aktor Kevin Bacon. Ieu rests dina asumsi yen sagala individu bisa dikaitkeun ngaliwatan kalungguhan nya dina film atawa TV ka Bacon, jeung nu sok heran sabaraha sering nu bener.

Ngetik "Bacon jumlah" dituturkeun ku ngaran jalma kawentar bakal coba jeung ngitung tingkat maranéhanana Kevin Bacon. sederhana.

Top trumps jeung dahareun

apel t jeruk
Apel versus jeruk, fiiiiiight! Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Mun anjeun geus dina diet hiji, atawa sakadar hayang ngabandingkeun pangan kawas trumps luhur, putting search saperti "apel vs jeruk" bakal daptar specs maranéhanana sisi-demi-sisi jadi Anjeun bisa nempo nu hiji ngéléhkeun dina Ngarecah kalori, gula, uyah, vitamin jsb per bagian.

basa lucu Google

Néangan di Klingon
Néangan di Klingon. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Google ngabogaan sababaraha fun jeung basa. aya bajak Google, Elmer Fudd Google jeung Google Hack, tapi paporit mah Klingon Google. Good tuah gawe kaluar naon sagala rupa nu hartina.

Ngan nunda "?hl = xx-klingon "di ahir URL Google Anjeun (google.co.uk/, contona) jeung ylnej di Klingon.

Recursion

search Recursive
Anjeun geus searched for recursion - naha teu milarian recursion? Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

programer Google ngarasakeun alus nerd lulucon leuwih ti kalolobaan urang. Neangan "recursion" nanyakeun anjeun naha nu dimaksud "recursion", nu lamun klik dina eta, nanyakeun anjeun naha nu dimaksud "recursion" recursively.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

31571 0