14 Times Google Sabenerna disimpen Kahirupan Aya sacara [Ranker]

14 Times Google Actually Saved Someone’s Life [Ranker]

Kalolobaan jalma anu wawuh jeung Google utamana ngaliwatan search engine sarta teu méré pausahaan sacara umum loba pamikiran.

Tapi Google geus tanggung jawab sababaraha inovasi téhnologis pangbadagna jeung paling seru abad 21.

Jeung advancements saperti speeds internet gancang, wifi bébas pikeun nagara berjuang, Mapping kaluar sakabéh planet ti suburbs tenang ka jungles padet, komo mobil nu ngajalankeun sorangan, Google ngaheéat kahirupan ku cara henteu kaetung.

Baca Pasal Full

18795 8