10 Hal Anjeun Teu Nyaho babies Bisa Sugan [Listverse]

10 Things You Didn’t Know Babies Could Do [LISTVERSE]

Aya saukur no way leuwih alus pikeun nahan eta: Babies anu dasarna sayur.

Yakin, maranéhanana geus imut jeung sagalana, tapi di ahir poé, urang kabeh terang, anu maranéhanana geus organisme primitif anu geus can pikeun ngamekarkeun fungsi dasar pikeun cocog manusa salaku kognitif.

Salaku babies tumuwuh, maranehna lalaunan bakal ngamekarkeun rupa-rupa fungsi perlu salamet di dunya.

Baca Pasal Full…

17831 0