10 tina aktip perjalanan pangalusna

10 of the best travel apps

hiji No perlu a full smartphone of aktip gimmicky. Urang geus rounded nepi seleksi alat pangalusna pikeun traveler digital-savvy


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “10 tina aktip perjalanan pangalusna ... nu sabenerna bakal make” ieu ditulis ku Will Coldwell, pikeun theguardian.com dina Saptu 2nd Januari 2016 07.00 UTC

Citymapper

Kanggo waktos anu lami, iraha wae mah nempo ngagunakeun Google Maps pikeun nganapigasi jaringan angkutan umum London sacara babaturan bakal kasampak leuwih jeung prod: "Oh, teu make Citymapper?"Antukna, I relented.

City mapper citymapper.com (ios)
City mapper citymapper.com (ios)

luas, gampang make oge playful, Citymapper nawarkeun informasi Nu Ngarencana lalampahan leuwih lengkep ti Google, kaasup real-time departures jeung ngabejaan gangguan, ogé integrasi Uber jeung daur rute. Ieu téh aya di kira-kira 30 kota di sakuliah dunya, sareng sadaya kota-break atra maksud nu katutupan. Eta komo ngabejaan Anjeun sabaraha lila lalampahan anjeun bakal nyokot ku jetpack - informasi gunana bener, tapi mudahan hal ka surak anjeun nepi iraha kareta Anjeun dibolaykeun.
bebas, ios sarta Android, citymapper.com

Duolingo

Duolingo duolingo.com (ios)

di luhur 70 juta urang geus kadaptar jeung Duolingo, aplikasi learning basa nu haratis sareng nu incredibly well-dirarancang. Padahal teu ngagantian pikeun SPP basa ditangtoskeun, app mangrupa jalan fun pikeun meunangkeun dasar, atawa pikeun ngajaga diri seger dina grammar jeung kosakata, saméméh lalampahan mancanagara. Ngan kawas game komputer, app nu nungtun anjeun ngaliwatan tingkat nu kudu ngalengkepan saméméh advancing, jeung anjeun mangtaun titik pangalaman sapanjang jalan.
bebas, ios sarta Android, duolingo.com

XE Mata Artos

xe.com XE Mata Artos (ios)

XE nyaeta indit-to loka pikeun conversions tukeur dina Wéb, jadi éta no reuwas nu app nyaeta jadi popular: jeung leuwih 20 juta undeuran saprak peluncuran. Cai mibanda kavling fitur berorientasi-bisnis, saperti ongkos keur logam mulia jeung grafik tukeur bersejarah, tapi keur traveler éta téh pang gunana pikeun kanyataan basajan nu éta bisa ngarobah unggal tukeur dunya. Ogé fungsi offline ku nyimpen ongkos diropéa panungtungan, nu gede lamun geus di hiji tempat jeung konektipitas kawates atawa nyoba nyalametkeun dina data.
bebas, ios sarta Android, xe.com

Tripit

Tripit tripit.com (ios)

A bit kawas agén perjalanan saku, Tripit metot babarengan informasi perjalanan ti surelek konfirmasi Anjeun pikeun penerbangan, hotél, mobil rental, kajadian bookings jeung ngarobahna kana rancana perjalanan single. Ngan maju surelek Anjeun ka aplikasi jeung eta baris ngalakonan sésana. Upami Anjeun keur iinditan jeung batur anjeun bisa kalayan gampang ngabagikeun rencana, nyieun ieu aplikasi dipake keur koordinasi gugus lalampahan.
bebas, ios sarta Android, tripit.com

Splittr

Splittr (ios)

Aya pilihan aktip kaluar aya pikeun mantuan Anjeun dibeulah tagihan (Tipulator, Splitwise jsb), tapi Splittr ieu geared up for iinditan, nyadiakeun platform basajan pikeun ngabagikeun waragad antara babaturan. Anjeun bisa ngasupkeun expenses anjeun balik, kaasup anu mayar naon jeung app bakal ngalakukeun sésana. A touch nice for jeung maneh, lalampahan multi-tujuan nandeskeun yén sadaya nu currencies nu dirojong sarta anjeun bisa nyampur currencies tanpa ngabogaan pikeun ngalakukeun konversi diri.
£ 1,49, splittrapp.com

App di Air

App di Air appintheair.mobi (ios)

Teu persis slick ku ngaran, sanajan pasti slick ku alam, App di Air nyaéta pinter, lugas, app tracking hiber nu boga sinyalna pangalusna Airlines jeung bandara. Bakal tetep anjeun diropéa ngeunaan status hiber - komo lamun teu boga sinyalna internet - jeung mantuan Anjeun ngatur waktos Anjeun di bandara, megatkeun turun hiber unggal kana opat hambalan; cék in, kosan, takeoff jeung badarat waktu. Ogé integrates jeung Tripit (di luhur) ngamungkinkeun Anjeun ngimpor sadaya penerbangan Anjeun ka.
bebas, ios sarta Android, appintheair.mobi

Tarjamah Google

Tarjamah Google

penerjemah Ieu bisa jadi alat dipake pikeun ngarojong Anjeun sorangan, learning basa leuwih serius, tapi réalistis, éta pang gunana dina tingkat praktis gancang narjamahkeun kecap poé-ka poé anjeun datang di sakuliah dina ngumbara Anjeun. Salaku conto, Anjeun bisa nahan kamera anjeun nepi ka téks - saperti tanda, atawa menu - jeung Google bakal narjamahkeun eta kanggo anjeun instan. Ieu hiji aplikasi penting pisan pikeun nu mana wae nu traveler.
bebas, ios jeung Android

LiveTrekker

LiveTrekker livetrekker.com (ios)

app ambisius Ieu nyieun jurnal digital tina ngumbara Anjeun jadi Anjeun bisa kasampak deui dina lalampahan anjeun dina hiji peta interaktif. app The ngalacak anjeun anjeun rék, nyirian garis beureum sapanjang peta dina pasti rute Anjeun nyandak; app ogé monitor laju jeung luhurna, sahingga gede pikeun travelers petualangan, sanajan éta sagampil fun ka kasampak deui di rute Anjeun kira-kira hiji kota. Anjeun bisa nambah gambar, video, audio jeung téks sapanjang jalan, nyiptakeun diary perjalanan multimedia anjeun bisa ngabagikeun.
bebas, ios sarta Android, livetrekker.com

Wolfram Sun eksposur

Wolfram Sun eksposur (ios)

Aya sababaraha aktip kaluar aya nu mantuan Anjeun ngatur waktos Anjeun di panonpoé aman, tapi ieu nawarkeun inpo nu wincik tetep anjeun informed. Anjeun ngasupkeun jenis kulit Anjeun jeung Etang sabaraha lila Anjeun bisa méakkeun sunning diri saméméh lalaki dibeuleum, dumasar kana waktu poé, dimana Anjeun ayeuna jeung kakuatan cream panonpoé Anjeun keur maké. Ogé nyadiakeun ramalan UV keur lokasi Anjeun.
£ 0,79, ios

Séép waktos

Séép waktos (ios)

Sawaktos Anjeun geus rengse ngotektak Travel Guardian, tangtosna, nu Time Out app nyaéta diréktori gede gagasan hal mun di kota sakuliah dunya. Jeung sinyalna ti Accra ka Amsterdam, Edinburgh ka Singapura, app nu nyertakeun sagalana ti bar, restoran, atraksi jeung kajadian. Kajadian Panimu mangrupa alat utamana dipake, hartina anjeun kungsi bakal bajoang pikeun manggihan konser pang populerna, festival atawa happenings hiji-off jalan kira-kira Anjeun. Anjeun oge bisa buku restoran jeung tiket konser ngaliwatan aplikasi jeung nyieun pituduh perjalanan ngaropéa for geus lebaran Anjeun.
bebas, ios jeung Android

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

22893 0