10 tina Best Aplikasi pikeun Nyimpen Money

10 of the Best Apps for Saving Money

Ti diskon dina kamar hotel jeung tiket pesawat pikeun Voucher balanja, poéna mahasiswa jeung tiket manggung tanpa booking waragad


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “10 tina aktip pangalusna pikeun nyimpen duit” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com dina Jumaah 5 Pébruari 2016 09.00 UTC

Sadaya hujan es umur austerity. Komo lamun nu teu ngalegaan ka alat mahal we mawa dina kantong urang. Tapi smartphone bisa nyalametkeun anjeun duit, lamun hayu eta.

Aplikasi ngabandingkeun harga hidangan, tiket pesawat, asuransi jeung leuwih nu oge ngadegkeun di toko aplikasi ayeuna, salaku nu aktip jeung métode leuwih husus nyimpen anjeun sababaraha pon.

Di dieu aya 10 aktip nu kudu mantuan ninggalkeun dompét anjeun ngarasa a fatter saeutik di ahir bulan.

hotel peuting
Android / ios

hotel peuting.
hotel peuting.

A jumlah ngembang sering travelers nu ninggalkeun engke jeung saterusna buku hotél maranéhanana - dina kanyataan, ka poé maranéhanana anjog di hiji kota. Hotel peuting mangrupa salah sahiji aktip spurring paripolah ieu: negotiating diskon pikeun bookings kamar-menit pamungkas. Mun anjeun geus cukup kandel, Anjeun bisa bag sababaraha poéna alus.

Dadu
Android / ios

Dadu.
Dadu.

app British dadu mangrupakeun hiji cara pikeun ngotektak konser musik upcoming jeung meuli tiket, nu disimpen sagemblengna dina smartphone Anjeun. Teu nutupan unggal manggung, tapi rada pamilih a dipilih ku tim redaksi anak, kaasup host tina pita up-jeung-datang. Aspék duit-nyimpen: Anjeun mayar no waragad booking di sadaya.

Skyscanner Flights
Android / ios

Skyscanner.
Skyscanner.

Skyscanner nyaeta aplikasi paling ngadegkeun pikeun ngabandingkeun harga hiber: cara gancang ngetok dina tujuan nu Anjeun hoyongkeun tur tingal anu boga tiket cheapest. app saterusna ngarahkeun anjeun ka loka sasuai buku penerbangan Anjeun, supplying basajan, saringan éféktif pikeun kulub eta turun ka pilihan paling relevan.

Tastecard
Android / ios

TasteCard.
TasteCard.

app Ieu hiji keur foodies, ngawengku leuwih ti 7,000 restoran kira-kira UK kaasup ranté kawas Pizza Express jeung Zizzi. Eta ngajaga anjeun up to date jeung diskon jeung promosi, ogé nulungan ningali nu restoran nu pangdeukeutna ka lokasi Anjeun ayeuna, jeung buku méja ti aplikasi nu.

NUS tambahan
Android / ios

NUS tambahan.
NUS tambahan.

Ngan siswa di Inggris kudu ngundeur aplikasi ieu, nu aggregates rupa diskon disawalakeun ku union mahasiswa NUS. Ieu ogé ngabogaan fitur dumasar lokasi-, jeung peta mintonkeun nawaran deukeutna. ciri search anak ogé gunana, nulungan anjeun manggih jalan ngaliwatan leuwih ti 150 diskon mitra '.

mySupermarket
Android / ios

mySupermarket.
mySupermarket.

mySupermarket nyaéta salaku loba aplikasi balanja-list minangka cara pikeun meunangkeun diskon: Anjeun bisa make eta pikeun nambahkeun produk Anjeun kudu meuli sakuliah saminggu, mangka keletik eta off Anjeun leumpang ngaliwatan aisles. Tapi app ogé ngajaga tab dina harga di rupa supermarket UK, nulungan anjeun ngabandingkeun harga tur tingal poéna anyar sabab indit live.

Minicabit
Android / ios

Minicabit.
Minicabit.

Ulah cab-hailing aktip kawas Uber nyalametkeun anjeun duit? sakapeung, sanajan teu lamun hina "surge" bedah di éfék. Minicabit nyokot pendekatan beda: éta aplikasi ngabandingkeun for jeung sya taksi jeung mini-cab sakuliah Inggris, meunang anjeun ngetok di wincik lalampahan Anjeun, teras kotektak tanda petik ti sagala rupa firms lokal. Eta ayeuna jalan dina 40 kota UK.

méter maca
ios

méter maca.
méter maca.

Riweuh teuing ka nyimpen hiji keupeul lengkep dina tagihan listrik jeung gas Anjeun? Miluan bandung. Méter maca mangrupakeun pakakas pisan dipake keur persis nu, jeung nyatu grafik geulis nyukcruk pamakéan jeung waragad. Tapi éta fitur ngabandingkeun harga anu bisa nyimpen duit anjeun: mariksa waragad panyadia séjén 'di wewengkon Anjeun tanpa salesperson dina tetempoan.

MoreMoney
Android / ios

MoreMoney.
MoreMoney.

Komputer tinimbang smartphone bisa jadi jalan pikaresep panalungtikan harga asuransi mobil. app MoreMoney MoneySuperMarket urang téh hoping ka ngagoda sababaraha leuwih urang balik mobile sanajan: éta gancang, jalan basajan pikeun meunangkeun perkiraan keur mobil jeung asuransi imah, antara ladenan finansial séjén.

VoucherCodes
Android / ios

VoucherCodes.
VoucherCodes.

Ngayun ucing dina toko aplikasi, tur Anjeun bakal pencét a-nyimpen duit belasan aktip voucher: Wowcher, HotUKDeals, Vouchercloud jeung sajabana sagala patut katingal keur nawar hunters. VoucherCodes mangrupa salah sahiji panghadena, jeung campuran balanja, dahar jeung perjalanan diskon, ogé fitur ka titik poéna lokal.

Naon we lasut? Bagian koméntar kabuka pikeun anjeun pikeun ngabagikeun pangalaman anjeun aktip nu didaptarkeun di luhur, jeung saran duit-nyimpen aktip urang geus teu kaasup.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

26387 2