10 Bahya Oray paling [Listverse]

10 Most Poisonous Snakes [LISTVERSE]

Mun anjeun maca lila tina Listverse anjeun bakal inget yen urang saméméhna geus kungsi dua daptar dina oray: 10 Lesser dipikawanoh oray venomous jeung 10 oray mahiwal jeung endah pisan.

ahéng, urang geus teu diterbitkeun daptar oray paling venomous - jeung saterusna, ayeuna, urang eusian nu batal jeung daptar di handap ieu.

Ieu meureun ogé waktu nu sae pikeun nujul ka kaluar (nu geus we dipigawé dina daptar saméméhna) hiji hal anu venomous lamun injects Anjeun sareng venom, jeung hal téh bahya lamun harms anjeun ngaliwatan touch atawa dahar.

Tempo Daptar Full

Artikel nu patali

11898 2 Mar 5, 2016