10 révisi cemerlang Apple kudu mertimbangkeun for iPhone nu 7

10 brilliant revisions Apple should consider for the iPhone 7

A pitur ngecas nirkabel nu mere telepon jeung kurang 20% ngawasa hiji dorongan slight lamun ngalungkeun ngalawan tembok hiji - sampurna pikeun maranéhanana jeung isu anger!


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “10 révisi cemerlang Apple kudu mertimbangkeun pikeun iPhone 7” ieu ditulis ku Thomas Batten, pikeun theguardian.com dina Jumaah 8 Januari 2016 16.41 UTC

Minggu ayeuna, rumor nu Apple, dina quest neverending anak pikeun telepon sleeker, nyaeta ditching standar 3.5mm headphone jack dina iPhone upcoming 7 geus dikirim sababaraha pamaké kana pabaliwer a. Leungit di noise bodas tina headphone buzz, kumaha oge, aya jumlah révisi dikabarkan sarua cemerlang sejen tur kamajuan ka iPhone.

  1. Ngaronjat umur batre kudu make mungkin keur iPhone 7 pamaké pikeun nyieun saloba dua télépon di antara eusian batre, jeung ciri ngecas wireless lila-tunggu bakal méré telepon jeung kurang 20% ngawasa hiji dorongan slight lamun ngalungkeun ngalawan tembok a.
  2. layar iPhone 7 urang geus tétéla geus mendi supados moal meupeuskeun lamun kakeunaan ka angin ngahiliwir slight, sanajan blogger dibagi leuwih kumaha oge Layar anyar bakal tahan nepi ngalawan gusts.
  3. A kaméra dirévisi sagemblengna bakal mawa anyar diwangun-di, saringan Instagram-diideuan, saperti hiji geared ka arah pamaké dating aktip kawas Tinder nu softens desperation dina panon pamaké 'basa aranjeunna snap selfies.
  4. Sababaraha sumber percaya Apple ieu rarancang pikeun daya tarik pikeun audiophiles hip ku ngaleupaskeun hiji édisi single salinan kawates iPhone 7 dina vinyl. Tercinta pengusaha American Martin Shkreli ieu dikabarkan jadi kabetot dina meuli eta.
  5. IPhone 7 ditambah bakal Fitur hiji kompartemen disumputkeun anyar diwangun kana deui alat cukup gedé tahan tilu pakét ti saos Taco Bell Seuneu, sanajan pakét bade dijual misah, insiders tech nembongkeun.
  6. Sababaraha situs web nu suggesting baris aya kamajuan anyar sistem operasi Siri urang nu bakal ngahijikeun teknologi pangakuan sora leuwih canggih kituna Siri baris sanggup ngaku lamun manéhna keur kaancam tur saluyukeun nya nada normal smug ka salah sahiji wheedling ingratiation.
  7. A Apple Maps lengkep retooled bakal mantuan pamaké nyegah rute nu bakal mawa eta di deukeutna ka wewengkon mana leuwih ti dua ngarojong Donald Trump avowed geus dikumpulkeun.
  8. amazingly, geus ngalaporkeun yén lamun nunda dua 7s iPhone dina kotak babarengan sapeuting tur nyetel hiji ka ulin hits Greatest Al Green sacara, Anjeun bakal narima hiji 7S iPhone ngeunaan salapan bulan saterusna.
  9. Dina raraga daya tarik pikeun pamaké millennial, iMessage geus diganti ngaranna "Anjeun geus bener, anjeun ngan hiji anu meunang eta jeung anjeun jadi, jadi katuhu. "
  10. Meureun paling excitingly, geus sagala tapi dikonfirmasi yén unggal iPhone 7 bakal datang jeung surat tulisan leungeun ti salah sahiji yatim Cina anu diwangun alat, certifying nu ngarasakeun nyieun eta jeung nu teu kudu salempang atawa ngarasa kasalahan nu mana wae.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010