William dhe Kate goditi plazh në vizitën Sydney

William and Kate hit the beach on Sydney visit
William dhe Kate goditi plazh në vizitën Sydney (nëpërmjet AFP)

Princi William dhe gruaja e tij Kate marrë të mbërthen me plazh të Australisë dhe të jetesës bush të premten, shikuar një ekran shpëtuar jetën dhe një demonstrim dele-qethur si pjesë e turneut të tyre poshtë nën me fëmijën birit George. Të Royals rinjtë kanë ...

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje