[VIDEO] Motorola Një Hands-on: Një klon Buxheti iPhone X

[Nga The Verge]

Motorola zyrtarisht njoftoi Motorola One dhe Motorola një fuqi në IFA 2018, një palë e mes-varg Android One telefonat që ofrojnë një shkëlqim, buxheti-miqësore tjerr në dizajnin e iPhone X Apple. Por ata do të jenë në dispozicion në Evropë vetëm, Amerikë Latine, dhe Azi - sorry, U.S. klientët.

10800 0