Hape Vetë juaj Përmirësimi Fuqia

Unlock Your Self Improvement Power

Kur ne shikojmë në një objekt të caktuar, një pikturë për shembull, ne nuk do të jetë në gjendje të vlerësojmë çfarë është në të, ajo që është pikturuar dhe çfarë tjetër shkon me të, nëse piktura është vetëm një inç larg nga fytyra tonë. Por nëse ne përpiqemi për të marrë atë pak më tej, Weill kanë një vizion të qartë të të gjithë punës së artit.

Ne arrijë një pikë në jetën tonë, kur ne jemi të gatshëm për ndryshim dhe një bandë e tërë e informacionit që do të na ndihmojë të zhbllokuar pushtetit përmirësim tonë vetë. Deri atëherë, diçka që mund të jenë të na ndezur drejtë nën hundën tonë, por ne dont shohim atë. E vetmja kohë që ne mendojmë për zhbllokimin e pushtetit përmirësim tonë vetë është kur çdo gjë mori të keq. Merrni parimin bretkocë për shembull

Provoni vendosjen Frog A në një tenxhere me ujë të valë. Cfare ndodh? ai twerps! Ai hedhje off! pse? Sepse ai nuk është në gjendje të tolerojë ndryshim i papritur në mjedisin e tij të temperaturës së ujit. Pastaj provoni Frog B: vendin e tij në një ujë të ngrohtë luke, pastaj kthehet në sobë me gaz në. Prisni til uji arrin një pikë të caktuar vlimi. Frog B pastaj mendon ìOohÖ ITIS një pak më të ngrohtë në hereî.

Njerëzit janë si Frog B në përgjithësi. Sot, Anna mendon Carl urrejë. nesër, Patrick ecën deri tek ajo dhe i tha asaj se ai e urren atë. Anna qëndron e njëjtë dhe doesnt mendjen e saj ajo që miqtë e saj e thotë. Diten tjeter, ajo mësoi se Kim dhe Gjoni urren atë. Anna doesnt të kuptojë menjëherë rëndësinë dhe nevojën për përmirësimin e vetë, derisa i tërë komuniteti urren saj.

Ne mësojmë mësimet tona, kur ne përjetojmë dhimbjen. Ne fund shohim shenjat paralajmëruese dhe sinjalet, kur gjërat i përafërt dhe të vështira. Kur e kuptojmë se kemi nevojë për të ndryshuar dietat? Kur asnjë nga xhinse dhe këmisha tona do të na përshtaten. Kur nuk kemi të ndaluar të hahet candies dhe çokollata? Kur të gjithë dhëmbët tonë ka rënë off. Kur e kuptojmë se ne kemi nevojë për të ndaluar pirjen e duhanit? Kur mushkëritë tona kanë shkuar keq. Kur ne lutemi dhe kërkojmë ndihmë? Kur e kuptojmë se Weíre gonna të vdesin nesër.

E vetmja kohë shumica prej nesh ndonjëherë mësuar në lidhje me zhbllokimin e pushtetit përmirësim tonë vetë është kur e gjithë bota është crashing dhe të copëtuar. Ne mendojmë dhe të ndjehen në këtë mënyrë për shkak se ajo nuk është e lehtë për të ndryshuar. Por ndryshimi bëhet më e dhimbshme kur ne e injorojmë atë.

Ndryshimi do të ndodhë, si ajo, ose urrejnë atë. Në një moment apo një tjetër, ne të gjithë do të përjetojnë pika të ndryshme kthese në ñ jetës sonë dhe ne të gjithë do të përfundimisht të zhbllokuar pushtetit përmirësim tonë vetë jo sepse bota thotë kështu, jo sepse miqtë tanë janë duke na bezdisur, por sepse kemi realizuar së saj për të mirën tonë.

Njerëzit e lumtur dont vetëm të pranojë ndryshimin, ata përqafojnë atë. Tani, ju dont duhet të ndjehen një nxehtësi e madhe para se të kuptuar nevojën për përmirësimin e vetë. Zhbllokimin fuqinë e përmirësimit tuaj vetë do të thotë zhbllokimin veten në kafaz e mendimit që ìits vetëm mënyrë unë ami. Kjo është e tillë një justifikim i varfër për njerëzit të cilët i frikësohen dhe të rezistojnë ndryshimit. Shumica prej nesh programit mendjet tona si kompjutera.

Jen në mënyrë të përsëritur tregon të gjithë se ajo doesnt kanë guxim të jetë rreth grupeve të njerëzve. Ajo dëgjoi nëna e saj, babai i saj, motra e saj, mësuesja e saj tregojnë të njëjtat gjëra rreth saj për njerëzit e tjerë. Gjate viteve, kjo është ajo që Jen beson. Ajo beson historinë e saj e saj. Dhe çfarë ndodh? Sa herë që një turmë e madhe do të trupave të shtëpisë së tyre, ne shkolle, dhe në komunitet ñ ajo tenton të hap prapa, strukur larg dhe të bllokoj veten në një dhomë. Jen didnít besonin vetëm në historinë e saj, ajo ka jetuar atë.

Jen duhet të kuptojë se ajo nuk është ajo që ajo është në tregimin e saj. Në vend të që histori postin e saj rreth fytyrën e saj për të gjithë për të kujtuar, ajo duhet të ketë shpirt dhe tregojnë njerëzit ii jam një person i rëndësishëm dhe duhet të trajtohet në përputhje me rrethanat!î

përmirësimin e vetë nuk mund të jetë everybodyís fjala favorite, por nëse ne shikojmë në gjërat në një këndvështrim tjetër, we might have greater chances of enjoying the whole process instead of counting the days until we are fully improved. Three sessions in a week at the gym would result to a healthier life, reading books instead of looking at porns will shape up a more profound knowledge, going out with friends and peers will help you take a step back from work and unwind. And just when you are enjoying the whole process of unlocking your self improvement power, youíll realize that youíre beginning to take things light and become happy.

28113 0