Twitter ramps up për ndarjen photo Features

Twitter ramps up photo sharing features

Twitter ka shtuar Facebook-style foto “tagging” dhe bumped up numrin e imazheve që përdoruesit e iPhone mund të ndajnë në një post të vetëm.

Aq shume sa 10 njerëzit në një imazh të vetëm mund të jetë “i pajisur me etiketë” me emra të pa ngrënë në kufirin e 140-karakter me mesazhet me tekst postuar në shërbim, software inxhinier Twitter Cesar Puerta tha në një blog post të mërkurën.

“Tagging njerëz në një foto bën biseda rreth fotot fun dhe të lehtë,” Puerta tha.

Përdoruesit e Twitter etiketuar në fotografi do të merrni njoftime. Njerëzit mund të kontrollojë njoftime së bashku me të cilët mund tag ato në foto, sipas Puerta.

Facebook ka lejuar kohë të gjatë njerëzit që të tag miq në foto të postuara në rrjetin social.

Aftësia për të dërguar një kolazh të sa më shumë si katër fotografi në një cicërimë të vetme "’ është gjithashtu duke u mbështjellë jashtë, duke filluar me iPhone dhe premtoi së shpejti për pajisjet mobile mundësuar nga Google të mbështetur Android software.

vargjeve photo në tweets do të shikohet nga çdo pajisje.

Karakteristika të reja janë duke u ndërtuar në versionet e fundit të aplikimit Twitter smartphone.

Repost.Us – Republish këtë tekst
Ky artikull, Twitter ramps up për ndarjen photo Features, është botohet njëkohësisht nga AFP dhe është postuar këtu me leje. Copyright 2014 AFP. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Enhanced nga Zemanta