Selfies Best Hapësirë [ushtar i thjeshtë]

The Best Space Selfies [RANKER]

Siç qëndron sot, të gjithë kanë marrë një selfie – edhe gjyshe tuaj. Dhe aq e ftohtë sa selfies gjyshe tuaj mund të jetë, ata kurrë nuk do të rafte deri në selfies hapësirë ​​të marra nga astronautët dhe sidomos jo selfies të Mars Rover.

selfies Astronaut janë veçanërisht frymëzuese për shkak se ata jo vetëm që tregojnë gjerësinë e eksplorimit njerëzor, ata gjithashtu tregojnë se pa marrë parasysh se sa e një njeri që mendon se ju jeni, të gjithë i pëlqen duke marrë selifes. Edhe më shumë për këtë pikë, selfies e Mars Rover janë shembuj të bukurisë mekanike dhe artistike.

Nëse janë apo jo ju jeni dikush Heartstrings të cilit janë të tërhequr sa herë që ju të shikojnë filma si WALL-E, duke parë një selfies pak rover do të bëjë që ju të besoni se John F. Kennedy ishte në diçka, kur ai vendosi ne duhet të shkojmë në hënë.

Lexo artikullin e plotë

18662 4