BEST Kamera Smart Security [VIDEO]

[me prag]

Ashtu si shumë Gadgets të kaluar gjysmë dekade, kamerat e sigurisë kanë marrë në sajë të zgjuar për përparimet në inteligjencën artificiale.

Pothuajse të gjitha ato kryesore të bëjë zbulimin lëvizje, dhe disa mund të dallojnë në mes të njerëzve dhe kafshët shtëpiake dhe madje edhe të kryejë në kohë reale njohjen e fytyrës.

Por si i zgjuar ju duhet aparatin tuaj të jetë? Këtu ka një udhëzues për zgjedhjen e drejtë shtëpie kamera të sigurisë në shtëpi për ju, bazuar në përzierje të drejtën e çmimeve, karakteristika AI, dhe përfitimet e cloud abonimit.