tatuazh – Picking Dream Dizajn juaj

Tattoo – Picking Your Dream Design

Tattoos janë shumë të zakonshme këto ditë, me gati 1 në 4 njerëz që kanë të paktën një. Tattoos përfaqësojnë një formë e artit, dhe të lejojnë njerëzit për të transmetuar që ata janë. Edhe pse ata janë të njohura, shumica e njerëzve do të humbasin ato.

Në shumicën e rasteve, ata që më vjen keq tattoos nuk mendojnë për hartimin e tyre ose të marrë kohë për të zgjedhur tatuazh më të mirë për ta.

Edhe pse është e mundur për të marrë një tatuazh hequr, procesi është i shtrenjtë dhe mjaft e dhimbshme.

Për të parandaluar këtë të ndodhë, ju duhet të marrë disa kohë dhe për të gjetur tatuazh përsosur ñ dizajnit tuaj ëndërr.

Në vend që të përpiqen për të kursyer disa para, ju nuk duhet të zgjidhni një studio apo artist i bazuar në atë se si ata janë të lirë.

artistët më të lirë dhe studio zakonisht mungojnë në cilësinë e punës, cila është arsyeja pse ata janë në gjendje për të ngarkuar çmime më të lira.

Në vend të kësaj, ju duhet të shikoni për në studio më të mirë dhe artist që ju mund të gjeni pranë zonën tuaj. Edhe pse kjo mund të jetë i shtrenjtë ñ cilësia dhe dizajni do të jetë edhe atë vlerë.

English: Freehand cherry blossoms and koi fish...

Anglisht: blossoms skicë qershi dhe peshk koi. Dizajni dhe tatuazh nga Joey Pang (Foto: Wikipedia)

Për disa, synimet e tyre ëndërr është një person. Kjo mund të jetë një të dashur apo dikush i cili ka kaluar në.

Ju mund të përdorni përherë një dizajn ose simbol që do të thotë diçka për ju dhe ju kujton prej tyre, ose ju mund të përdorni përherë fytyrën e tyre. Artistët e mirë tatuazh mund të bëjë tatuazhe magjike me kuptim, nëse ajo është fytyra e dikujt apo një simbol që sjell kuptimin.

Ndonjehere, ajo mund të jetë e vështirë picking dizajnit tuaj ëndërr. Nëse ju keni një ide në mendje, por ende nuk janë të sigurt se çfarë doni, ju gjithmonë mund të hulumtimit.

Ju mund të merrni libra tatuazh, libra temë, revista, ose vetëm të kërkimit në internet. Duke shikuar në planet që ju mund të gjeni diçka të ngjashme me atë që ju jeni të interesuar në.

Pasi të keni gjetur atë, të gjithë ju duhet të bëni është të ulet me artistët tuaj tatuazh dhe të dalë me dizajn tuaj tatuazh ëndërr.

Nëse ju keni një ide bazë për diçka të vogël në mend, ju gjithmonë mund të keni atë tattooed pastaj të kthehen më vonë dhe janë më të shtuar në.

Gjëja më e mirë në lidhje me tatuazhet është fakti se ata gjithmonë mund të shtohet për më vonë. Kjo mund të jetë një gjë e madhe në qoftë se ju doni të provoni një tatuazh të vogël të parë, dhe pastaj të vendosë nëse nuk doni të merrni atë më të mëdha.

Nëse ju filloni me një pjesë të dizajnit tuaj ëndërr, ju gjithmonë mund të përfundojë atë më vonë.

Sa herë që ju të merrni tatuazh tuaj ëndërr ju duhet gjithmonë të marrë kohë për përzgjedhjen e dizajnit.

Tattoos do të qëndrojë me ju përgjithmonë, cila është arsyeja pse ju duhet të vini me kujdes.

Nëse ju vendosni kohën e nevojshme dhe mendohet në të tani, ju wonít pendoheni më vonë. Dizajni tuaj ëndërr duhet të jetë shumë i rëndësishëm, dhe të mbajë të thotë.

Kjo mënyrë, çdo herë që të shikoni në atë ñ youll të kujtojnë atë moment të veçantë në kohë dhe youll kurrë nuk të harrojmë për këtë.

 

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje