Shtatë gjëra të mëdha për të bërë në smartphone tuaj

Seven great things to do on your smartphone

Nuk ka asnjë dyshim se teknologjia celulare ka bërë një rrugë shumë të gjatë gjatë viteve të fundit, dhe avancimet e bëra kur bëhet fjalë për telefona celularë na kanë mundësuar që të gëzojnë një shumëllojshmëri të madhe të funksioneve dhe përfitimeve kur përdorni këto pajisje.

Ndërsa celularët tona janë përdorur dikur për vetëm phonecalls dhe mesazheve tekst, ne tani mund të bëjë një shumëllojshmëri të madhe të detyrave që variojnë nga luajtur lojra online për të marrë fotografi dhe madje edhe duke marrë urdhra zë nga pajisjen tonë celular. Këtu janë shtatë nga më të terren-thyerja risive celular.

l Social networking: Smartphones e sotme janë të përsosur për rrjeteve me miqtë dhe familjen tuaj nëpërmjet faqet si Facebook dhe Twitter në mesin e të tjerëve. Më lejojë qasje shumë e lehtë në kontakt të ekranit kështu që ju mund të lidheni me të tjerët, ngarkoni foto, informacion aksion, të rinovuar statusin tuaj dhe shumë më tepër me sherr minimale. Dhe për ata me një dashuri për të gjitha gjërat nostalgjike, atëherë Timehop Aplikacioni edhe krijon një arkivë dixhitale të jetës tuaj.

l Merrni fotografi: Kamerat në smartphones janë bërë gjithnjë e sofistikuara gjatë viteve, dhe kjo do të thotë se ju tani mund të përdorni telefonin tuaj për të marrë fotografi me cilësi të lartë, ndërsa ju jeni jashtë dhe rreth pa pasur nevojë për një aparat fotografik dixhital, ose pajisje të tjera. dhe me Aplikacioni Google Snapseed, ju mund të hyni në një nivel pothuajse profesional të photo editing tools, të gjithë nga komoditetin e smartphone tuaj.

l gëzojnë argëtuese: Shumë njerëz tani përdorin smartphones e tyre për të gëzojnë një gamë të gjerë të argëtuese, ndërsa ata janë në lëvizje apo edhe kur në shtëpi. Kjo përfshin argëtim të tilla si shikuar filma rrjedhur nëpërmjet një sërë specialisti faqet streaming, duke dëgjuar mijëra e radio stacioneve në internet me app Streema, apo shikuar YouTube Video ndër të tjera.

l Duke luajtur lojra: Kur ju keni një smartphone, ju gjithashtu kanë shumë vetë pajisje personale lojrave celular tuaj. Ju mund të shkarkoni fun dhe vetë-shpjegues lojra celular të tilla si Ju duhet të ndërtuar një Boat në pajisjen tuaj si një mënyrë për të livening deri udhëtojnë në mëngjes. Dhe ju mund të luajnë lojëra të tilla si lojëra elektronike online dhe lojra tryezë në vende të tilla si Springbok Casino, ku ju mund të gëzojnë një pasuri e argëtimit lojrave dhe një larmi të madhe të lojrave virtuale kazino gjithë nga pëllëmbë të dorës tuaj.

l Kerko ne internet: Smartphone tuaj e bën atë shumë të lehtë për të marrë në internet dhe shfletoj në internet sa herë që ju dëshironi të, kështu që nuk ka rëndësi se ku je, ju mund të gëzojnë të qenë në gjendje për të hyrë në web të gjithë botën. Me gjithnjë e më shumë faqet e internetit tani përshtatur për pajisjet mobile ju gjithashtu mund të gëzojnë një cilësi të lartë surfing përvojë kur ju përdorni telefonin tuaj për të marrë në internet.

l Get Fit: Nëse doni një ndihmë të vogël, kur është fjala për marrjen në formë dhe për të gjetur të arsyeshme, ju mund të merrni ndihmën që ju duhet me ndihmën e smartphone tuaj. Ju mund të shkarkoni një gamë të aplikacioneve të shëndetit dhe palestër që do të bëjë çdo gjë nga të siguruar ju me informacion ushqyese në një gamë të gjerë të ushqimeve, për të ndihmuar ju me mjeteve monitoruese dhe ndjekjen. Një shembull i madh është NexTrack app që nuk është vetëm i lirë, por gjithashtu arrin të bëjë stërvitje fun!

l Përdorin atë si një asistent personal: Në varësi të cilën smartphone ju keni, ju mund të përdorni pajisjen tuaj si një asistent personal për të ndihmuar të organizojnë jetën tuaj dhe për të mbajtur të informuar. Kjo përfshin përdorimin e asistentë dixhitale të tilla si Siri nga Apple apo Cortana, asistent dixhital për Windows 10.

Me funksione kaq shumë të ndryshme në dispozicion, kjo është pak çudi që telefonat celularë e sotme janë bërë si pjesë integrale e jetës sonë.

26204 1