Paketa SEO për uniquetimber.co.uk

Projekti i plotë SEO Paketa për: www.uniquetimber.co.uk

 

Paketa e përfshira:

Keywords Deep Research:

 • Top dhe bisht të mirë të gjatë 20 fjalët kyçe
 • Globalisht avg raportin mujor kërkimi
 • Raporti AdWords Konkurrenca
 • Organike Kërko konkurrenca
 • Analiza e thellë
 • Raporti më i mirë në Excel
 • E gjithë puna është bërë me dorë
 • 5 k.words do të talentuar
 • Gjerë dhe raporti i saktë Matching e kyç fjalë globalisht apo vendndodhja specifike
 • Të gjerë në titull dhe të saktë në raportin përputhen titullin e kyç fjalëve globalisht apo vend të veçantë.

On Page SEO Optimization:

 • Website Analysis (përmbajtje , Keywords, Link brendshme , Struktura URL )
 • Keyword Research dhe Analiza e Konkurrencës
 • Google Tools Setup (Canonical URL)
 • Feed Krijimi RSS
 • Image Optimization (ALT Tags, Image Compression)
 • Meta tag Optimization (Keyword, Përshkrimi etj)
 • Faqja Struktura (Navigation / Redirection / Error Page Issue)
 • Robot.txt Krijimi
 • Krijimi sitemap dhe Dorëzimi
 • Google Analitike(Gjurmon) Kodi Setup
 • Më shumë…

After Fixing your all On-Page Issue , Renditja e faqen tuaj te internetit will increase dramatically dhe ju do të fillojnë të shohim Rezultati për fjalë kyçe tuaj të synuar.

Off Page SEO Optimization:

 • (rresht 1): rresht 1 do të jetë e lidhur direkt me faqen tuaj te internetit.
We wll build 20 web 2.0 High Quality Micro Blog on Top blogging Platform. 20 web 2.0 Blog Dorë Përhershëm Krijo mbi Cilësi të lartë Private Blog Autoritetit të Lartë Rrjeti Websites (WordPress, Blogger, Tumblr & Weebly etj).
Then we will create 100 bookmark sociale në 10 Top Social Bookmark
Nuk software ose bot, Ne do të përdorim të plotë punë manuale pa gjurmë.
autoriteti të lartë & faqet e internetit të besimit ( PR9-5 domains rrënjë ) me përmbajtje unike, imazh & video.
 • javë 2 (rresht 1) We will create 20 Private Blog Network Web 2.0 Vetitë
 • Vlera e lartë DA 11-80.
 • Vlera e lartë TF.
 • CF Vlera e lartë.
 • Niche Artikuj që kanë lidhje (përfshirë)
Then We will link this properties to over 3000 backlinks Quality wiki as tire 2
We will use 5 High quality related articles for submission.
Links will submitted with premium captcha solving services.
 • javë 3 We will create 100 Manual Backlinks from different platform:
 • 10 Neni Parashtrimi
  ✔ 10 Press Release Shpërndarjes
  ✔ 10 PDF / Doc Sharing
  ✔ 10 web 2.0 Blog Posting
  ✔ 10 Top Social bookmarking
  ✔ 10 Top Video Sharing
  ✔ 10 Klasifikuar Ad Posting
  ✔ 10 Image Sharing
  ✔ 10 Social media Posting
  ✔ 10 Instant Paraqitja Miratuar Directory
 • javë 4 We will build 55 Dofollow Blog Comment Backlinks

—- Jep rezultatet më të mira dhe është 100% Google sigurt!
—- E gjithë puna manual, nuk ka software automatizuar
—- 100% Dofollow Links - lloji i vetëm që ka rëndësi! Real "Link Juice"
—- 100% Miratimi Vlerësoni

Pastaj:

 

We will create VERY POWERFUL 5 Lartë PR PA DA TF CF, PBN Backlinks – Faqe Hyrëse

Kjo Powerfule Lidhjet janë TOP trending taktikë SEO në 2016 dhe klasifikohen si lloji më të mirë të backlinks për ndonjë website. Arsyeja është se kjo lidhje janë ndërtuar mbi Autoritetin e Lartë Domain, Trust Flow, CF dhe PA.

përfitimet:

 • 100 % Unique IP-së
 • Deri në 500 Fjalët Copyscape kaloi artikull uniue me imazhe të ngjashme për të gjitha postet
 • 5 Artikuj të thotë që ju do të merrni 1 Artikulli per 1 post
 • maksimal 10-20 OBL
 • Të gjitha backlinks faqen
 • Të gjitha lidhjet dofollow dhe pernament
 • No kryer mundësuar
 • All domain ka pronë të veçantë WHOIS

FINALLY We will make sure you will get:

 

300 FACEBOOK SHARE/WEB LIKE
200 TWITTER TWEET/RETWEET
Ndryshe IP ✔✔ 100% përdoruesit e vërtetë ✔✔ 100% pinguin & Panda Google v2 Safe
DHE
 • Unlimited Human Unique traffic for one month
Real, asgjë e bots.
– Është Panda dhe Penguin SAFE!.
– mënyrë e madhe për raketa faqen tuaj në krye.
– 100% sigurt Adsense
– Excellent Kliko-me norma (CTR)
– Unique secili
KUJTOHU: Renditja më e lartë garantuar !!!

 

Paketat SEO
Adresa juaj e Email: