Rezultati i përgjithshëm3
  • Samsung Gear S ka një shumë të potencialit. sistemin e saj operativ Tizen është e lehtë për të lundruar, bateria zgjat një ditë të ngurta dhe ndërtuar në telefon dhe lidhje 3G internet mund të jetë i madh.

 

Përmbajtja botuar më parë këtu është tërhequr. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim.