Rezultati i përgjithshëm4
  • Galaxy A5 është një ngurta, përkryer i përdorshëm dhe tërheqës mes-varg smartphone, e cila është e pazakontë për Samsung, e cila ka një zakon për të bërë smartphones e saj më të ulët me çmim frustruese për të përdorur.

 

Përmbajtja botuar më parë këtu është tërhequr. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim.