alkoolit pluhur gati për të goditur dyqane SHBA

Powdered alcohol poised to hit US stores

Vetëm të shtoni ujë dhe trazim. Një kompani amerikane thotë se produkti i saj i ri pluhur alkoolit është miratuar nga rregullatorët amerikanë dhe është e gatshme për të goditur dyqane në muajt e ardhshëm.

Palcohol është bërë nga një Arizona kompani e quajtur Lipsmark dhe do të vijë në gjashtë varieteteve të pouches vetme-pije, faqen e internetit kompania thotë.

Pinë mund të llokoçis në ujë të thjeshtë për një goditje të rum apo vodka, shtoni cola ose lëng portokalli për një mikser ose të krijojnë një koktej — ose një Cosmopolitan, Mojito, Margarita ose Lemon Drop.

Kompania tha se ishte befasuar nga lirimin e kohëve të fundit e disa prej etiketave të saj nga ana e Tatimit të alkoolit dhe duhanit dhe Byrosë Tregtisë, që “në fakt e miratoi atë disa kohë më parë.”

Kompania tha se produkti do të shitet për njerëzit e moshës pijshëm ligjore dhe mund edhe të lara në ushqim.

“Mendoni për Palcohol si pijeve… vetëm në formë pluhuri. Ajo do të shiten kudo ku pijeve mund të shitet,” tha se kompania, duke shtuar se do të jenë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, si dhe jashtë vendit dhe në internet.

Një patentë për përzierje është në pritje.

Në përgjigje të pyetjeve të konsumit në lidhje me nëse produkti mund të snorted, kompania e përshkroi si Askers “goofballs” dhe tha se do të marrë një filxhan e gjysmë e pluhur të barabarta me një pije.

“A nuk e bëjmë atë! Kjo nuk është një mënyrë përgjegjës apo i zgjuar për të përdorur produktin,” ai u bëri thirrje.

alkoolit pluhur tashmë është miratuar për shitje në Japoni dhe disa vende evropiane.

Repost.Us – Republish këtë tekst
Ky artikull, alkoolit pluhur gati për të goditur dyqane SHBA , është botohet njëkohësisht nga AFP dhe është postuar këtu me leje. Copyright 2014 AFP. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje