'Nuk ka ndryshim’ në gjendje Schumacher

‘No change’ in Schumacher condition

Michael Schumacher mbetet në një “wake-up Faza” nga koma ai u vendos në pas një aksident ski të rrezikshme për jetën rreth dhjetë javë më parë, Zëdhënësja e tij tha të premten.

Deklarata nga Sabine Kehm ishte i pari që nga shkurti 13, kur Formula One Familja e legjendës së tha se ata vazhduan të besoj fuqishëm se ai do të shërohet.

Kehm tha: “Michael është ende në fazën e zgjohen.

“Situata nuk ka ndryshuar. Çdo informacion mjekësor publikuar e cila nuk është konfirmuar nga ekipi i mjekëve trajtimin e Michael ose menaxhimin e tij ka për t'u konsideruar si jo të vlefshme.”

gjendja Schumacher ka qenë subjekt i shumë spekulimeve nga mediat në mbarë botën, por disa detaje janë lëshuar nga ekipi mjekësor në kërkim pas tij në klinikën Universitare në qytetin francez Alpine të Grenoble.

Raportet që kishte kontraktuar pneumoni, por rrahur infeksion të mushkërive në gjysmën e parë të muajit shkurt nuk janë konfirmuar apo mohuar.

Dy javë më parë, shoku i tij dhe ish-shok grupi Felipe Massa u citua të ketë thënë se Schumacher dukej për t'iu përgjigjur atij, gjatë një vizite të fundit.

“Ai është duke fjetur, ai duket normal dhe ai tregoi një përgjigje pak me gojën e tij,” Massa tha gjermanisht image tabloid.

“Unë kam qenë shumë i lumtur të jetë në gjendje të kalojnë disa kohë me të,” said Massa. “Fola me një lot, për mënyrën se si është bërë ekipi, në lidhje me makinë të re.”

“Unë u përpoq për t'i dhënë atij energji të mirë të mundshme,” tha ai. “Ai është një person shumë i fortë dhe unë me të vërtetë shpresoj se ai përsëri do të jetë në gjendje të gëzojnë jetën.”

Schumacher është vënë në një gjendje kome të detyruar pas një dhjetor 29 Aksidenti në të cilin ai e goditi kokën e tij mbi një shkëmb ndërsa ski në vendpushimin e Meribel me djalin e tij dhe një grup miqsh.

Para se duke u vendosur në koma, ai kishte një operacion për të zvogëluar gjakderdhje dhe bruising. Familja e tij njoftoi të janarit 30 se droga e përdorur për të mbajtur atë në një gjendje kome po zvogëlohet me synimin për të sjellë atë përsëri në ndërgjegjen.

burim: afp.com

Enhanced nga Zemanta