Microsoft Lumia 950 Rishikimi nga prag [Video]

Lumia Microsoft 950 është përpjekja e saj e parë e vërtetë në të konkurrojnë me Android dhe iPhone në një kohë të gjatë. The 950 ka syze përditësuar dhe një çift truket unike deri mëngë të saj, por është se e mjaftueshme?

19500 0