Kërkimi MH370 përsëri në sa fillon veprimi i parë ligjor

MH370 search back on as first legal action begins
Kërkimi MH370 përsëri në sa fillon veprimi i parë ligjor (nëpërmjet AFP)

Gjueti e vështirë për rrënojat nga Malaysia Airlines MH370 rifilloi në jug të Oqeanit Indian mërkurën, si një firmë amerikane mori hapat e parë drejt padive potencialisht të mëdha në emër të familjeve të pikëlluar. Pavarësisht zonë të gjerë dhe të largët kërkimit ...

16020 0