Rezultati i përgjithshëm5
  • IRobot Roomba 880 është një fshesë me korrent shumë më mirë se ju do të presin. Si një robot ajo e bën atë që thotë se nga kallaji - pastron dysheme kur ju vënë atë në dhe të kthehet në bazë më pas. Ajo kërkon pak në rrugën e mirëmbajtjes dhe vetëm merr më me punë.

 

Përmbajtja botuar më parë këtu është tërhequr. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim.