Huawei Mate 8 Rishikim

Huawei Mate 8 Review
Rezultati i përgjithshëm3
  • bateri mirë dhe një dizajn të lëmuar nuk janë të mjaftueshme për të rekomanduar këtë mbi konkurrencën më të lartë.

Sa herë që një telefon i ri Huawei është lëshuar, ka të njëjtën pyetje i kërkoi: Mund të kemi këtë dizajn, por pa software të tmerrshme? Vitin e kaluar, me Nexus 6P, se kërkesa u përgjigj në fund.

Askush nuk është me të vërtetë duke kërkuar për një 6P Nexus me software të tmerrshme dhe në shumë mënyra kjo është pikërisht ajo që Mate 8 është. Ajo ka një ndërtuar të ngjashme, syze kamera dhe kjo është shumë e shpejtë, por ajo lufton për të vërtetë të konkurrojnë. Kjo është ende një telefon të mirë, por kjo është një tjetër mundësi e humbur për Huawei me të vërtetë të bëjë shenjën e saj në SHBA dhe Britani të Madhe.
Lexoni më shumë në http://www.trustedreviews.com/huawei-mate-8-review#wY6umSIaiiQdcSwp.99