Si të shërohen grisi fotot nga Android telefonin tuaj?

How To Recover Deleted Photos From Your Android Phone?

A keni humbur apo fshirë aksidentalisht fotot nga telefoni juaj Android?

Kjo është shumë për të ardhur keq për të humbur fotot tuaj të çmuar nga telefoni juaj. Nëse ju janë përballur me këtë problem, ju tashmë e dini vuajtjet.

Nëse do të ishte e mundur të shërohet fotot tuaja fshihet ose humbur, do të bëni atë? Ne të gjithë e dimë që ju do të. Kështu, nëse ju jeni njëri prej tyre, atëherë ky post është për ju. Në këtë post, ju do të mësojnë të gjithë nga mënyrat më efektive për të rimarrë fotografi fshihet nga telefonin tuaj Android.

Le të fillojmë me metodën lehtë dhe më efektive.

Shënim: nëse fotot tuaja fshihet kanë qenë overwritten me të reja, atëherë ajo nuk do të jetë e mundur për të rimarrë të gjitha fotot si duhet. Kështu, është më mirë për të mos marrë ndonjë foto të reja ose kopje fotografi të reja në telefonin tuaj, pas incidentit fshirjen.

përdorim'dr.fone – shërohem (Android Data Recovery)’të shërohen fotografi fshihet nga Android tuaj:

Nëse ju nuk dëshironi të humbni kohën tuaj duke u përpjekur një bandë e kotë të dhënave software shërim. Ose në qoftë se ju jeni në kërkim për një mënyrë të sigurt-zjarri për të rimarrë fotot tuaja humbur nga telefoni juaj Android.

Ju mund të përdorni popullor Android dhënat e shërimit software'dr.fone – shërohem (Android Data Recovery)’. Kjo është një software shumë i fuqishëm. Ndër të gjitha metodat që ne jemi duke shkuar për të përmendur, Ne mund t'ju siguroj se kjo metodë ka mundësinë më të lartë për të rimarrë fotot tuaja humbur.

Ky program ka 3 i ndryshëm mënyra për shërohen fotografi nga telefonat Android. Një nga më të mira dhe unike tiparet e këtë softuer është se ajo mund të shërohet fotot fshihen nga telefonat edhe thyera Android. Kështu, në qoftë se ju keni një telefon që ka një ekran të thyer ose touch nuk punon. Duke përdorur këtë softuer, ju mund të shërohen fotografi nga atë telefon shumë.

Për ty, ne jemi duke shkuar për të zbuluar të gjitha të 3 Metodat këtu në detaje.

Kështu, pa zhurmë më tej, le të fillojmë.

1procesi i st:

Recover fotografi fshihet direkt nga Android Phone:

 • Shkarko dhe instaloj e 'dr.fone – shërohem (Android Data Recovery)’ software në kompjuterin tuaj
 • Nisja software
 • lidh pajisjen tuaj me PC me një kabëll USB

 • lejoj USB debuggingnë telefonin tuaj Android (në qoftë se ju keni bërë atë tashmë e kaloni këtë hap)

 

 • Tani klikoni në "Recover Telefon Dhënat 'opsion nga këndin e sipërm të majtë të ekranit
 • Si ju do të shërohen vetëm fotot, check-shenjë në 'Galeri' dhe klikoni 'Next'

 • Nga dritarja e ardhshme, Ju ose mund të zgjidhni 'Skano për grisi fotografi "ose" Scan për të gjitha dosjet "(ajo merr më shumë kohë, por efektive)

 • Kliko 'Next' dhe skanimi do të fillojë
 • Pas përfundimit të skanimit, ju do të jetë në gjendje për të parapamje të gjitha fotot tuaja fshihet nën 'Galeri' Ju ose mund të zgjidhni një nga një, ose ju mund të zgjidhni të gjithë ata kolektivisht

 

 • Pas zgjedhjes fotot që ju doni të shërohen, klikoni mbi 'Recover' dhe të vendosur një dosjen e prodhimit, ku ju do të rifitoj ato fotot. Pasi përfundon procesi i shërimit, ju do të gjeni ato imazhe humbur në atë dosje të veçantë që ju keni zgjedhur më parë.

 

2procesi i nd:

Recover fotografi humbur nga karta SD të jashtme të Android Phone:

Shënim:Për këtë proces, ju do të duhet një lexues kartë SD

 • Nisja e 'dr.fone – shërohem (Android Data Recovery)’ software në PC tuaj
 • Klikoni mbi opsionin 2 "Recover nga kartën SD"

 • Tani, ju duhet të futur kartën SD në lexues letrash me bira dhe plug it në portin USBe kompjuterit tuaj
 • Pastaj software do të njohin kartën tuaj SD dhe klikoni mbi 'Next' për të vazhduar

 

 • zgjedh ndonjë nga mënyrat e skanimit nga dy – 'Skano për grisi fotografi' (më të shpejtë, por mund të mos punojnë si duhet) ose 'Skano për të gjitha dosjet " (ngadalshme por efektive)
 • Ju gjithashtu mund të zgjidhni 'Mode avancuar'në qoftë se ju nuk keni qenë në gjendje për të rimarrë fotografi duke perdoruremailin e 'Mode Standard'. Por, ajo do të marrë një shumë më shumë kohë
 • Pas zgjedhjes mënyrën tuaj të dëshiruar, klikoni mbi 'Next' dhe scan do të fillojë
 • Prisni për scan të kompletohet. pas mbarimit, klikoni mbi 'Galeri' nga tab majtë për të parë vrojtim të gjitha fotot e rikuperuara
 • Pastaj ju mund të zgjidhni fotot individualisht ose kolektivisht
 • Kur ju keni zgjedhur të gjitha fotot e rikuperuara e juaja, klikoni mbi 'Recover'

 • Një popup e re do të shfaqet për të vendosur dosjen e destinacionit. Shfletoni dhe zgjidhni preferuar tuaj dosja e Destinacionit. Në këtë dosje, ju do të gjeni fotot që kanë gjetur vetëm

 

3Procesi rd:

Ky proces është të shërohen fotografi nga një telefon Android thyer. Megjithatë, kjo është një metodë e përparuar. Ajo ka një kufizim pse. Ajo është në përputhje vetëm me disa pajisje të Samsung. Kështu, në qoftë se ju nuk keni një pajisje Samsung, ju nuk do të jetë në gjendje për të provoni këtë metodë.

Recover fotografi nga telefoni thyer Android:

 • Nisja e 'dr.fone – shërohem (Android Data Recovery)’ në PC tuaj
 • Klikoni mbi opsionin e fundit 'Shërohen nga Phone thyer '

 • Pastaj klikoni në 'Galeri' si ju do të shërohen fotografi nga telefoni juaj Android
 • Klikoni mbi 'Fillim' për të vazhduar
 • Në dritaren e ardhshme, ju duhet të zgjidhni nga ose 'Prekje nuk punon, ose nuk mund të kenë qasje në telefon "dhe 'Black / thyer screen'. Në varësi të situatës tuaj të zgjidhni çdo një nga opsionet

 • Pastaj zgjidhni 'Emri' dhe'Model' e pajisjes suaj Samsung

 • Pastaj click "Unë pajtohem me paralajmërim dhe unë jam gati për të vazhduar"dhe pastaj klikoni 'Next'

 • Në varësi të modelit tuaj celular, software do të sigurojë metodën për të marrë telefonin tuaj Android në 'Download Mode'. Ndiqni udhëzimet në ekran

 • Kur ju jeni të sigurt se telefoni juaj ka hyrë në Download Mode '', lidh ajo për PC tuaj nëpërmjet USB kabllo dhe klikoni mbi 'Fillim'
 • pas kësaj, scan do të fillojë
 • Kur scan është e përfunduar, të gjitha fotot do të shfaqet nën 'Galeri' tab
 • Kliko në fotot që ju doni të shërohen dhe klikoni mbi 'Recover'

 • Pastaj zgjedh dosjen e destinacionit dhe fotot tuaja shëruar do të jenë në dispozicion në këtë dosje shumë

 

Në qoftë se edhe pas duke u përpjekur këto metoda, ju jeni ende të shërohen fotografi humbur e pajisjes tuaj Android. mos ki frikë! Ne kemi metoda të tjera për ju. Shkojme.

 

Duke përdorur një aplikacion në telefonin tuaj Android:

Nuk janë një shumë e Apps në dyqan play e cila mund të shërohet fotot fshihen nga Android. Megjithatë, shumica e tyre vijnë me disa kufizime. Për të përdorur disa Apps, ju mund të kenë nevojë për të çrrënjosur pajisjen tuaj. Përsëri, për disa aplikacione, ju keni nevojë për të blerë aplikacionin.

Kështu, ne kemi provuar një bandë e Apps të rimëkëmbjes photo nga Play Store Google. Megjithatë, në mesin e tyre, Ne kemi gjetur se vetëm një app ka punuar & ka normën më të mirë të suksesit. Kështu, ne jemi duke shkuar për të ndarë me ju të gjitha detajet në lidhje me këtë app poshtë.

Emri i aplikimit është 'Photo Recovery'nga zhvilluesit 'Shijshme Blueberry PI'. Le të shohim se si të shërohet fotot fshihen duke përdorur këtë app.

Gjërat që ju do të kërkojë:

 • Aplikacioni 'Photo Recovery'
 • Android telefonin tuaj me të paktën 70% pagesë

Hapat për të përdorur aplikacionin:

 • Shkarkoni dhe instaloni "Photo Recovery'app nga dyqani luajnë në telefonin tuaj Android
 • Të hapur app në telefonin tuaj dhe të japë kjo app leje për të lexuar të dhënat e telefonit tuaj nga përgjimi 'Lejo'

 • Nëse ju doni të shërohen fotot nga kartën SD jashtëm atëherëMark Tickkutia "Gjithashtu shërohen kartën SD?'. Përveç se të mbajtur atë kuti tik-tak bosh

 

 • Ka dy metoda shërim, e para është më e shpejtë, por e dyta është më i ngadalshëm, por punon më mirë se i pari
 • Pra, nëse ju keni provuar një të parë, por nuk kanë marrë fotot tuaja përsëri, atëherë ju duhet të provoni metodën e dytë
 • Trokitje e lehtë në qoftë "Metoda Rimëkëmbjes 1 'ose' Metoda Rimëkëmbjes 2 'cilado që ju preferoni

 • Pastaj trokitje e lehtë në 'Fillim' dhe menjëherë app do të fillojë të hetoj për fotot tuaja fshihet

 • Pas skanimit është përfunduar, trokitje e lehtë në 'Shiko shëruar celular'dhe ajo do të hapë dosje me emrin "ALL_RECOVERD_PHOTO ' (Kjo është vendosur nga defaultby zhvilluesit e aplikacioneve)
 • Ka në dosjen 'ALL_RECOVERD_PHOTO', ju do të gjeni të gjitha fotot fshihet e telefonit tuaj
 • Mos harroni ajo do të marrë shumë kohë për të rimarrë fotografi në këtë metodë, kështu që të jetë i durueshëm

Nëse çdo gjë shkon në rregull, kjo metodë mund të punojnë për ju. Por, në qoftë se ajo nuk ka mos u shqetësoni fare. Ne kemi një shumë e sistemeve të tjera të shërohet fotot fshihen nga telefoni Android.

 

Duke përdorur aplikacionet e palës së tretë:

Recuva:

Nëse jeni në kërkim për mënyrën se si të shërohet fotot fshihen nga telefoni Android falas. Atëherë ky proces është për ju. Megjithatë, kjo nuk është gjithashtu një metodë e garantuar. Kështu, ajo mund të punojnë apo jo. shtënë juaj më e mirë është për të dhënë atë një provoni.

gjërat e nevojshme:

 • Recuva Software
 • PC juaj
 • Android telefonin tuaj
 • Një kabllo USB
 • shofer USB për telefonin tuaj Android (nëse kjo është hera e parë që ju jeni lidh telefonin tuaj me PC tuaj)
 • Një lexues letrash me bira (në qoftë se ju doni të shërohen fotot nga kartën SD të jashtme)

Hapat për të përdorur këtë metodë:

 • lidh telefonin tuaj me PC tuaj nëpërmjet kabllit USB
 • Nga bar njoftimit telefonit tuaj, zgjedh 'Storage USB'
 • pas kësaj, ruajtjen e brendshme të telefonit tuaj Android do të shfaqet si një "disk i lëvizshëm 'të ri
 • Nëse ju doni të shërohen fotografi fshihet nga kartën SD jashtëm, ju duhet të futur kartën SD në lexues letrash me bira dhe plug it në portin USB të kompjuterit tuaj (Ky hap është i zbatueshëm vetëm për shërohet fotot nga kartën SD jashtëm të Android telefonin tuaj)
 • Pastaj Nisja software "Recuva" në PC tuaj dhe klikoni 'Next' për të vazhduar

 • Si ju do të shërohen fotografi, zgjedh "Piktura" nga dritare të re

 

 • Në ekranin e ardhshme, zgjidhni opsionin "Në një vend të caktuar"dhe shfletoni për të zgjedhur disk ruajtjen e Android telefonin tuaj dhe klikoni 'Next' për të vazhduar

 

 • Ekran tjetër do të ju jap një mundësi për të 'Aktivizo Deep Scan "(është një ngadalshme por më shumë në fuqi procesi skanim). Nëse ju doni të provoni skanim të thellë ju mund të mundësojë atë duke check-shënuar kutinë bosh

 

 • Pastaj në qoftë se ju jeni në rregull me të gjitha parametrat, klikoni mbi 'Fillim' dhe skanimi do të fillojë menjëherë

 

 • Kur skanimit është përfunduar, ju do të jetë në gjendje për të parapamje të gjitha fotot tuaja rikthehet në ekran tjetër
 • Ju mund të zgjidhni ndonjë foto individualisht ose ju mund 'të zgjidhni të gjitha' të mbulojë secili prej tyre. Mbani mend vetëm 'Gjelbër' colored fotografi mund të mbulohen plotësisht
 • Pas zgjedhjes fotot tuaja, klikoni mbi 'Recover'
 • Nga dritarja e mëposhtme popup, ju keni për të vendosur dosjen e prodhimit, ku fotot tuaja do të mbulohen. zgjedhnjë dosje tjetër se sa dosje nga ku ju jeni shërohet fotot
 • Pas zgjedhjes vendndodhjen e shërimit klikoni mbi 'NE RREGULL' dhe menjëherë dosjet do të mbulohen në dosjen tuaj të preferuar
 • së fundi, një dritare e re popup do të shfaqet për të treguar statistikat e të gjithë operacionit. Ju mund të klikoni 'NE RREGULL' për të përfunduar procesin
16232 3