Si astronautët mbijetuar tensionet diplomatike në hapësirë

How astronauts survive diplomatic tensions in space
Si astronautët mbijetuar tensionet diplomatike në hapësirë (nëpërmjet AFP)

Ndërsa Shtetet e Bashkuara dhe Rusia tregtohen sanksionet këtë javë në një krizë tash vonë me kalimin e Krimesë, Astronautët nga të dy popujve u ngrit mbi sherri në qindra e tyre të shenjtërores milje nga Tokë. Ekspertët thonë rritjes së tensioneve politike dhe ekonomike ...

Enhanced nga Zemanta