Guinea përpjekje të të përmbajë vdekjeprurës Ebola

Guinea scrambles to contain deadly Ebola outbreak
Guinea përpjekje të të përmbajë vdekjeprurës Ebola (nëpërmjet AFP)

Punëtorët e ndihmës dhe mjekët luftuan hëna deri të përmbajë shpërthimin e parë të virusit vdekjeprurës Ebola si teste Afrikën Perëndimore mbi rastet e dyshuara në Conakry zbutur paksa frikën që kishte përhapur në kryeqytetin. Më shumë se 60 persona kanë vdekur në një shpërthim e virulent ...

Enhanced nga Zemanta