Google thotë se Turqia kapjes domenin e saj Web

Google says Turkey intercepting its Web domain
Google thotë se Turqia kapjes domenin e saj Web (nëpërmjet AFP)

Google thotë se Turqia ka qenë e kapjes domain e internetit, Përcjellin përdoruesit në faqe të tjera në betejën e fundit mes Ankarasë dhe gjigandët Web. Në një postim të fundjavës në blogun e sigurisë të Google, inxhinier software Steven Carstensen tha se kompania ka ...

16871 0