Google Glass 2.0: fotografitë e para dalin

Google Glass 2.0: first pictures emerge

Versioni i ri i kreut-montuar kompjuterin Google është zbuluar në një parashtrim të qeverisë amerikane.


Mundësuar nga Guardian.co.ukKy artikull me titull “Google Glass 2.0: fotografitë e para dalin” ishte shkruar nga Alex Hern, për theguardian.com më 29 e martë dhjetor 2015 12.19 UTC

Pavarësisht nga vrarë atë në fillim të këtij viti, Google ka zbuluar një version të ri të kompjuterit të saj në gjendje të mirë Glass, synon drejtpërsëdrejti në biznese të ndërmarrjeve të tilla si kujdesi shëndetësor dhe prodhim.

tallash metali me komisionin federal amerikan të komunikimit, firma kërkimit ka publikuar fotot e para i pajisjes redesigned, e cila tani përmban një krah foldable mban një ekran shumë më të madh.

Një tjetër imazh i hardware të ri Google Glass.
Një tjetër imazh i hardware të ri Google Glass. Fotografoj: FCC / Google

zyrtarisht, Google nuk ka pranuar ekzistencën e pajisjes së re, pavarësisht nga fakti se ndërmarrje të fokusuara Rinisja e saj ka qenë e njohurive të publikut që nga korriku. Këto zëra gjithashtu sugjeroi se versioni i ri i Glass është ndërtuar që të jetë i papërshkueshëm nga uji dhe të vështirë-veshur, si dhe gunga e pritshme të teknologjisë si wifi më të mirë, procesorë më të shpejtë, dhe kamera e përmirësuar dhe bateri.

E fundit kompania ka thënë për këtë çështje është se Glass ishte "diplomuar" nga pozita e saj eksperimentale në të avancuar ndarjen Hulumtimi X Google, dhe e vendosi nën kontrollin e Tony Fadell, njeri pas iPod dhe Nest kompani smart-shtëpi.

Rinisja mund të ndiqet më pas nga një version të ri të konsumit. Por, tani për tani, pajisja do të synojnë në klientët e biznesit të cilët fitojnë një vlerë të menjëhershme nga të paturit e një ekran kokë-montuar. Të dukshme të përdorimit-raste përfshijnë kirurgji dhe prodhimit, ku duart pa qasje në një ekran zë të kontrolluar mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme. Re-nisjen në një mjedis të biznesit do të lejojë kompanisë për të shmangur që të përballet me shumë çështje të përjetuara nga përdoruesit të konsumit, veçanërisht shqetësimet e intimitetit nxitura nga një i veshur me një aparat fotografik kokë-montuar në vende publike.

guardian.co.uk © Guardian Lajme & Media Limited 2010