Google debunks mitet popullore rreth Glass

Google debunks popular myths about Glass
Google Glass OOB Experience 27126

Google Glass OOB Përvoja 27126 (Foto: tedeyt)

Augmented Reality Eyewear Google Glass është trajtuar padrejtësisht, ose kështu designers e saj të mendojnë, dhe për të përmirësuar bilancin Google ka debunked “Top Ten Mitet” në lidhje me të.

mit 1 – Glass është çmenduri fundit nga bota reale. Sipas Google, “Glass është off by default dhe vetëm kur ju dëshironi që ajo të jetë.” Me fjalë të tjera, kjo është vetëm kur kjo është në dhe për këtë arsye nuk do të shkëpusin ty, nëse nuk e bën.

mit 2 – Glass është gjithmonë në dhe të regjistruar çdo gjë. Google tha, “Glass nuk është projektuar për të ose edhe të aftë për të gjithmonë-në regjistrimin (bateria nuk do të zgjasë më shumë se 45 minuta para se ajo ka nevojë të jetë i ngarkuar).” Ajo ende do të jetë mirë në qoftë se ka pasur një dritë e kuqe që erdhi në ose diçka edhe pse, nuk do të?

mit 3 – Glass Explorers janë teknologjisë adhuronin geeks. Google tha Explorers e saj, ose beta testers, përfshijnë “prindërit, zjarrfikësit, zookeepers, brewmasters, studentët film, gazetarët, dhe mjekët.” Ai gjithashtu pohoi se Glass bën ata të përdorin teknologji më pak të “për shkak se ata janë duke e përdorur atë në mënyrë më efikase”. Ne nuk jemi të sigurt se çfarë duhet të bëjë për atë deklaratë, kështu që ne do të presim dhe të shohim nëse prindërit, zjarrfikësit, zookeepers, brewmasters, studentët film, gazetarët, dhe mjekët janë të parët në radhë në ditën e prezantimit.

mit 4 – Glass është gati për herë kryeministër. Google na kujtoi se kjo është një pajisje prototip dhe se “në të ardhmen, prototipi i sotëm mund të duken si qesharake për ne si ajo celular nga mesi i viteve '80.” A Jo, Google. Jo në të ardhmen, tani.

mit 5: Glass bën njohjen e fytyrës (dhe gjëra të tjera dyshimtë). Google tha se nuk ka. mirë, ajo nuk ka. ende.

mit 6: Glass mbulon sytë tuaj(s). Google tha se ekrani është në fakt mbi syrin e djathtë. Nëse do të donte të jetë pedant ne do të themi se kjo është një palë syze kështu që sigurisht që mbulon sytë, por ne nuk do të.

mit 7 – Glass është pajisja e përkryer mbikqyrjes. Google dukej për të gjetur këtë tmerrësisht zbavitës. Tha, “Nëse dikush dëshiron të fshehtë të regjistruar, janë shumë më të, kamera shumë më mirë atje se sa një që ju vishni dukshëm në fytyrën tuaj dhe që ndriçon çdo herë që të japin një komandë zanore, ose shtypni një buton.” Fair mjaftueshme.

mit 8 – Glass është vetëm për ata të privilegjuar sa të përballojë atë. Ka zëra se pajisja përfunduar do të kushtojë shumë më pak se të pranishëm $1,500 çmim. Megjithatë Google tha se disa ngritur të holla për të blerë atë nëpërmjet kickstarter dhe Indiegogo. Çfarë, vërtet? Ne jemi duke shkuar për të përpiqen për të mbledhur para për një frigorifer të ri për zyrë.

mit 9 – Xhami është e ndaluar… KUDO. Google paralajmëroi, “Vetëm të ketë parasysh, do të jenë parulla: Glass mund të jetë e bashkangjitur me lente recetë, kështu që kërkon Glass të fikur është ndoshta shumë më të sigurt se këmbëngulur njerëz të pengohen në lidhje verbërisht në një dhomë dollap me kyç.” Duke pasur parasysh se ne kemi tashmë kishte persona të arrestuar për të veshur qelqi, ndërsa shoferi dhe mbahet nga FBI për pirateri film, ne kemi marrë një rrugë të gjatë për të bërë.

mit 10 – Glass shënon fundin e privatësisë. Google ka theksuar se njerëzit mendonin kamera, Video kamera dhe cellphones gjitha sinjalizoi fundin e privatësisë, por në realitet, dhe një herë ata u bënë të zakonshme, merak vdekur poshtë. Kjo pikë e fundit na sjell në tonë Interneti i Gjërave debat.

Inquirer është drejtimin e një debat këtë javë në rritje e internetit e Gjërave që vë në lëvizje zhvillimin e teknologjisë në gjendje të mirë. Ne do të doja të dëgjoj mendimet tuaja nëse Interneti i Gjërave do të vrasë privatësinë, apo nëse të dhënat e përdoruesit të mbledhura nga pajisjet smart do të mbrohen në mënyrë adekuate.

burim: Inquirer

Enhanced nga Zemanta