Gmail për iOS merr një përditësim të madh, por përdoruesit nuk janë të lumtur

Gmail for iOS gets a major update but users are not happy

INTERNET GIANT Google ka lëshuar një përditësim të madh për aplikacionin e saj Gmail për iOS që më në fund sjell refresh sfond për klientin email, por përdoruesit e saj nuk janë të kënaqur në lidhje me të.

Google njoftoi update të mërkurën, zbuluar se Gmail për iPhone dhe iPad tani mburret me një funksion background refresh, që do të thotë email do të jetë “para-sforcuar” dhe të gatshëm për të parë kur ju të hapur app.

software inxhinier Google Melissa Dominguez tha në një blog post dje, “Nëse ju jeni duke kontrolluar gjë e emailit parë që në mëngjes, ose si ju jeni duke pritur në përputhje në dyqan ushqimore, ju doni për të marrë mesazhet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur. Me përditësimin e sotëm në Gmail iOS App, është më e lehtë për të bërë pikërisht atë.”

Ky tipar i ri kërkon iOS 7, dhe përdoruesit do të duhet të ketë “background app refresh” ndezur. Megjithatë, disa nuk mund të duan të shqetësojë, si përdoruesit e aplikacionit përditësimit kanë qenë të shpejtë për t'i vijë keq për atë mbi në dyqan app, me disa që thonë se ajo është e dëmton tyre jeta e baterisë.

Një përdorues i pakënaqur Gmail tha, “Ky përditësim përfshihet app sfond freskuese dhe vrau jetën e baterisë shumë shpejt. Pjesa tjetër e aplikacioni është ende e mirë, por unë kam për të fikur refresh sfond për hir të baterisë tim.”

Gmail për iOS përditësim gjithashtu sjell me vete mbështetje për nënshkrimin në të gjithë aplikacionet dhe shërbimet shumëfishta Gmail iOS.

“Aplikacioni Gmail edhe tani mbështet të nënshkruajë-në në të gjithë aplikacioneve Google iOS, Duke përfshirë Maps, Drive, Youtube dhe Chrome,” Google shpjegoi. “Hyni në një, dhe ju do të nënshkruhet në të gjitha (kjo gjithashtu punon për nënshkrimin jashtë). Pra, ju nuk do të duhet të shkruani atë fjalëkalim 27-karakter ose rifitoj 2-hapi kodin tuaj verifikimit çdo herë që të lundruar në një tjetër app Google.”

Megjithatë, përdoruesit nuk janë shumë të lumtur për këtë ose, dhe disa thonë se tipar nuk është duke punuar.

“Që unë kam updated app nuk është më e prerjet më në dhe kjo është një shumë më e ngadalshme se para përditësimit,” një përdorues miffed shkroi.

Repost.Us – Republish këtë tekst
Ky artikull, Gmail për iOS merr një përditësim të madh, por përdoruesit nuk janë të lumtur, është botohet njëkohësisht nga Inquirer dhe është postuar këtu me leje.

Enhanced nga Zemanta