Galaxy S5 pretendimet papërshkueshëm nga uji të vënë në provë

Galaxy S5 waterproof claims put to the test
Galaxy S5 pretendimet papërshkueshëm nga uji të vënë në provë (nëpërmjet Inquirer)

Samsung Galaxy S5 arrin touting certifikimit IP67, që do të thotë shumë si Xperia Z smartphone Sony, është e dizajnuar që të jetë rezistente ndaj pluhurit, pika dhe më e rëndësishmja ujë. Me certifikimin IP67, Samsung pretendon se Galaxy S5 mund të përballojë ...

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje