Ushqim dhe Drink Ide për ngjarjet e korporatave

Food and Drink Ideas for Corporate Events

Kur ju jeni të organizuar një ngjarje të korporatave ju doni çdo gjë për të drejtuar sa më mirë të jetë e mundur. Një nga faktorët më të rëndësishme që duhet të përparësojnë është ushqim dhe pije në një ngjarje të tillë. Cilësia dhe sasia e ushqimit dhe pijes ju japin thotë shumë për organizatorët e këtij lloji të ngjarjes. Shumë pranishmit në këto lloje të ngjarjeve të ankohen në lidhje me duke e lënë ngjarjen uritur e cila është një shenjë që ju nuk e keni marrë kujdesin e mysafirët tuaj siç duhet. Këto janë disa ushqim dhe pije ide për ngjarjet e korporatave.

Dreka Events

Kur ju keni një ngjarje drekë, pranishmit të ndryshme do të kenë kërkesa të ndryshme. Megjithatë, të fillojë duke ofruar gjallë disa mini-snacks së bashku me pije të tilla si çaj dhe kafe. Një vakt shumë të konsiderueshme duhet të furnizohen më vonë gjatë ditës. Kjo duhet të pasohet me ëmbëlsirë dhe më në fund çaj ose kafe edhe një herë.

Koktej ose Pije Party

Ky lloj i ngjarje të korporatave është më pak formal se sa llojet e tjera të të bashkohemi. Megjithatë, ju duhet ende të japin shumë ushqim dhe pije për të bërë një përshtypje të madhe. Një natë themed me ushqim dhe pije të ngjashme mund të jetë më i këndshëm se thjesht duke dhënë pije falas.

Pjesëmarrësit janë duke i dhënë kohën e tyre të lirë për të marrë pjesë në këtë lloj të ngjarjes. Ata presin që të kenë qasje në një bar të lirë. Ky bar duhet të përfshijë të gjitha pijeve këta njerëz preferojnë të pirë. Disa do të duan pije jo-alkoolike, disa do të rrinë në pije të rregullta, ndërsa të tjerët do të duan diçka më ekstravagante të tilla si kokteje.

Pjesëmarrësit ndoshta nuk do të presin një darkë të plotë në këtë lloj të ngjarjes. Megjithatë, ju duhet të sigurojë mjaft e snacks për t'iu përshtatur kërkesave të të gjithë vijuesit e. Mbaj mend, disa njerëz kanë alergji apo nuk hani ushqime të caktuara. Kjo duhet të merret parasysh dhe mundësitë alternative të hahet duhet të vihen në dispozicion për ata që marrin pjesë në ngjarje tuaj.

konferencat

Konferenca të marrë më shumë kohë se llojet e tjera të ngjarjeve korporative. Kjo do të thotë pranishmit kërkon më shumë ushqim dhe pije gjatë gjithë ditës.

Këto ngjarje zakonisht fillojnë herët në mëngjes. Në shumë raste, pranishmit të udhëtojnë në distanca të gjata dhe të qëndrojnë gjatë natës në një qendër ngjarje të korporatave, si ai që gjendet në www.chateaupolonez.com. Nëse ky është rasti dhe të pranishmit e tua po qëndrojnë në një qendër ngjarje të korporatave në Houston, ju duhet të bëni të sigurtë që ata të filloni ditën me një mëngjes të plotë. Pije dhe ushqime duhet të sigurohet gjatë gjithë ditës.

në mesditë, një vakt më të plotë është e nevojshme. Kjo normalisht duhet të përfshijë të paktën tre kurse. Si ditë përparon, pushimet e shkurtra duhet të merren në mënyrë që pjesëmarrësit mund të ketë një pije dhe disa snacks. Kjo është ndoshta e mençur për të mos futur alkool në procedurë deri në anën e biznesit të gjërave ka përfunduar.

Pasi Konferenca përfundon, ofruar disa pije falas mund të jetë një mënyrë efektive për lidhje më shumë me të pranishmit. Kjo mund të jetë më e përshtatshme, nëse ngjarja zhvillohet gjatë disa ditëve.

Jo të gjitha ngjarjet e korporatave janë të njëjta. Kjo do të thotë që ju duhet të sigurojë një sasi të përshtatshme të ushqimeve me cilësi të lartë dhe të pijë për të pranishmit tuaj. Ky shkon nga ngjarjet e plota ditore në ngjarjet më të shkurtër, ku më pak ushqim dhe pije është e nevojshme. Idetë e mësipërme do të ju ndihmojë të bëni një vendim më të mirë për atë Ushqim dhe pije për të siguruar në ngjarjen tuaj të ardhshëm të korporatave.

20931 0