fëmija i Britanisë Prince George viziton kopshtin zoologjik australian

Britain’s baby Prince George visits Australian zoo
Foshnja Prince George viziton kopshtin zoologjik australian (nëpërmjet AFP)

Foshnja Prince George doli në publik me prindërit e tij të dielën për herë të parë në Australi, për një takim me kafshë të egra në kopshtin zoologjik Taronga Sydney. George, tetë muaj dhe i treti në radhë për fronin pas gjyshit Princes Charles dhe ...

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje