Boston Marathon bombardimi minutë heshtje

Boston Marathon bombing moment of silence
Boston Marathon bombardimi minutë heshtje (nëpërmjet CBS News)

Scott Pelley dhe raporti Jeff Glor nga Bostoni, ku Vice President Biden, zyrtarët e qytetit dhe të mbijetuarit nga të bombardimeve Boston maratonën e vitit të kaluar të përkujtuar përvjetorin me një minutë heshtje.

Enhanced nga Zemanta

Artikuj që kanë lidhje