Rezultati i përgjithshëm4
  • Asus ZenWatch është një surprizë. Ajo është e rehatshme, duket e madhe dhe punon mirë. Shkalla zemër të monitoruar është e përshtatshme për kontrolle të rrallë, dhe ekran është e ndritshme dhe mund të lexohet qartë në rrezet e diellit.

 

Përmbajtja botuar më parë këtu është tërhequr. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim.