5 Duhet Shih IMAX Filmat e 2014

5 Must See IMAX Movies of 2014
5 Duhet Shih IMAX Filmat e 2014 (nëpërmjet http://www.ageofthenerd.com)

Këtë vit është formësimin e deri në jetë shumë emocionuese për film-goers rreth globit. Me shumë pasojat në disa nga franchises më të mirë e di, reboots shumëpritur dhe një sasi në rritje të tregimeve origjinale, 2014 ka potencialin të jetë një e mirë ...

Enhanced nga Zemanta