10 Shumica helmuese Snakes [Listverse]

10 Most Poisonous Snakes [LISTVERSE]

Nëse ju jeni një lexues kohë të gjatë e Listverse ju do të mbani mend se ne më parë kanë pasur dy lista përmbi gjarpërinj: 10 më pak të njohur snakes helmët dhe 10 snakes pazakontë dhe të mahnitshme.

çuditërisht, ne nuk kemi publikuar një listë të gjarpërinjtë më të helmët - dhe kështu, sot, ne të mbushur atë boshllëk me listën e mëposhtme.

Kjo është ndoshta edhe një kohë e mirë për të vënë në dukje (të cilat i kemi bërë në një listë të mëparshme) se diçka është e helmët, kur ajo ju injekton me helm, dhe diçka është helmues kur ajo ju dëmton me prekje apo ushqim.

Shih listën e plotë

Artikuj që kanë lidhje

16540 2