Светскиот трговски центар акробации предизвика загриженост за безбедноста

World Trade Center stunts trigger security concerns
Светскиот трговски центар акробации предизвика загриженост за безбедноста (преку АФП)

Еден тим на авантурист падобранци и осамен тинејџер предизвикаа стравувања во врска со лабава безбедност на обновеното Њујорк Светскиот трговски центар, симбол на издржливоста и обновување на градот по ужасите на 9/11. Во тек на две недели, откровенија ...

Зајакната со Zemanta