На HTC Vive пред VR слушалки – Осврт на работ [ВИДЕО]

HTC и вентил за виртуелната реалност слушалки се уште не е надвор, но ние сме трошење многу време со импресивни близина на финалната верзија.

Поврзани написи

16277 1