[ВИДЕО] Моторола Еден Рацете на: буџетот X iPhone Клон

[Од The ​​Verge]

Моторола официјално го најави Моторола Еден и Motorola една моќ на IFA 2018, еден пар на средината на опсег Андроид Еден телефони кои нудат елегантни, буџет-friendly спин на iPhone X дизајн на Apple. Но, тие ќе биде достапен само во Европа, Латинска Америка, и Азија - Жал ми е, U.S. клиенти.

Поврзани написи

4508 0