Вентил најавува на допир Врз основа на пареа контролор

Valve Announces Touch Based Steam Controller
Вентил најавува на допир Врз основа на пареа контролор (преку NewsLook)

Видео Вести од NewsLook вентил заврши три дена на игри најавите со деби на пареа контролор, кој свопови традиционалните џојстици за кружни touchpads.

Зајакната со Zemanta

Поврзани написи