Tipron: Проектор робот Ролинг Eyeball [ВИДЕО]

 

проектор парови Tipron со еден стан, па можете да ги контролирате проектор со вашиот телефон. Но, навистина кул дел од Tipron е тоа што може да се движи на свој.

17916 0