Работи што Плашиш, Но, се вреди [Ranker]

Things That Scare You, But Are Worth It [RANKER]

Сите пајаци и змии настрана, се размислува за она што те плашам најмногу: Јавно говорење? Станувајќи за себе? Само затоа што тие немаат осум нозе и илјадници очното јаболко не значи нематеријални стравови не се вистинска работа; понекогаш, тоа е стравот не можете да видите или допир, кои се најтешко да се надминат.

Прочитајте го целиот напис