Повеќето Rewatchable Филмови

The Most Rewatchable Movies

Постојат некои филмови кои секогаш Застанувам и види ако ги гледаме на телевизија или јас може да се стави на DVD плеер и да се види кога сум одбор и никогаш не се уморни од.

Сигурен сум дека ќе ги имаат истите филмови. Тие можат да бидат вашиот омилен филм или тие се само тоа добро. Ќе почнам и да го додадете на листата.

Кои филмови – театарски изданија, направен за ТВ, директно на видео, празник посебен, како и да е – имаат највисок rewatch вредност за вас?

Прочитајте го целиот напис..

26781 4