Најдобар автопортрети простор [Ranker]

The Best Space Selfies [RANKER]

Како што стојат работите денес, секој има преземено автопортретите – па дури и вашиот баба. И како студена како автопортрети својата баба може да биде, тие никогаш нема да магацинот до простор автопортрети преземени од страна на астронаутите, а особено не на автопортрети Марс Rover.

Астронаутот автопортрети се особено инспиративни бидејќи тие не само покаже ширината на човечкото истражување, тие, исто така, покажуваат дека без оглед на тоа колку на интелектуалец сте, секој сака преземање selifes. Дури и повеќе до тој момент, автопортрети на Марс Rover се примери на механичка и уметничка убавина.

Дали можете или не сте некој чија heartstrings се повлече кога ќе се види филмови како Wall-E, гледајќи неколку роверот автопортрети ќе ве натера да се верува дека Џон Ф.. Кенеди беше за нешто кога тој одлучи дека треба да одиме на Месечината.

Прочитајте го целиот напис

18673 4