Најдобра камера Smart Security [ВИДЕО]

[од The ​​Verge]

Како и многу други gadgets, на изминатата половина деценија, безбедносните камери имаат добивано и паметни благодарение на напредокот во вештачката интелигенција.

Речиси сите од главните оние направи детекција на движење, а некои може да се направи разлика помеѓу луѓето и домашни миленици, па дури и се изврши препознавање на лицето во реално време.

Но, како паметни ви е потребно за вашиот фото апарат да биде? Еве еден водич за подигање на правото затворен камера Насловна безбедност за вас, врз основа на вистинската мешавина на цена, АИ карактеристики, и бенефиции претплата облак.