На 6 Најопасните храна

The 6 Most Dangerous Foods

Поминувајќи преку 20 години работи на труење со храна тужби, Бил Marler едноставно не јадат одредени видови храна повеќе.

адвокатот, кој Судски парници против Chipotle по Е на синџирот. coli и Норовирус епидемии, објави напис во весник Труење со храна во саботата, Оцртување на она што храна тој е намален од неговата исхрана.

Откако доби повеќе од $600 милиони за клиенти во случаи Алиментарна болести-, Marler вели дека неговите искуства го убеди овие производи не се во вредност од ризиците.

Еве на храна која се плашиш овој експерт, најмногу.

Прочитајте го целиот напис..